Carl Norén på Earth Hour

Earth Hour konserten i Katarina Kyrka för lite mindre än en vecka sedan var underbar. Klart att det blev lite segt då och då när det var vissa artister som man kanske inte var så förtjust i, men det gjorde inget. Stämmningen var mysig och underbar. Trots att Carl kör på nästan samma grej varje spelning så var även denna underbar. Hans vackra röst ekandes mellan kyrkoväggarna, magiskt.
En sak som var så dååååligt med detta Earth Hour grejs i Katarina Kyrka var att de släkte inte lamporna förens klockan var halv 9 och så tände de dem direkt när klockan slog halv igen timmen efter. Hade det inte vart smartare att ha lamporna släkta hela tiden för att faktiskt visa hur viktigt det är? (självklart förstår jag att de var tvugna att ha lamporna tända när alla skulle gå in och ut men ni förstår vad jag menar;)). Det är ju inte som att man springer runt i hela huset och tänder alla lampor när Earth Hour är slut (då man är hemma liksom)! Men, men vackert var det.
Här är några videos som jag lyckades filma, det är dock inte så mycket till bild med tanke på att det var mörkt men vi kan ju låtsas att det är ljudinspelningar istället. ;) High Five till de som ser Carl i klippen! Hehe, man hör han i alla fall. ;)

Carl Norén - Tired Of Running


Carl Norén - New York


Carl Norén - The Anger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0