Robyn - Body Talk Pt.1

Body Talk med Robyn är en skiva jag verkligen kan rekomendera. Lyssna på den, den är jätte bra. ;)

Robyn - Cry When You Get Older

Carl Noréns Music blog

Nu har Carl uppdaterat sin blogg på myspace. Kul, jag tänkte att ni kanske ville veta det. Här hittar ni inlägget. ;)


Victor Norén Michael Jackson Tribute Pridefestivalen

Jag kunde ju tyvärr inte va där själv, men jag har hittat lite bilder från framträdandet i alla fall. Bilderna hittade jag här och så hittade jag några som inte gick att kopiera här
Allsång på Skansen? Nee, Mando på Skansen!

Jag var på Skansen igår och såg Mando Diao spela, och satan vad bra de var!! Först så repeterade de, sen så var det general repetition och sen var det programmet på riktigt ochså uppträdde de när programmet slutat också. Så man kan ju säga att jag var nöjd med min dag! Det tog liksom alldrig slut, helt underbart var det. Fin dag!! ;)


CJ


En bild från intervjun som alldrig kom med på TV


Björn Dixgård


Björn och Gustaf

Mando Diao - If I Don't Live Today Then I Might Be Herre Tomorrow (live)

Mando Diao - If I Don't Live Today Then I Might Be Herre Tomorrow (Live)


Mando skansen, Victor på Pride

Det var jättebra när Mando Diao spelade på skansen igår. Som det ser ut nu kan tyvärr inte se Victor Norén idag när han uppträder på Pridefestivalen. Det kommer ett stort (eller ja ganska stort i alla fall) inlägg om Mandos spelning lite senare. ;)


Victor?

Imorgon ska jag som sagt se Mando Diao på skansen. Jag ska förhoppningsvis även se Victor Norén på onsdag när han är med på ett Michael Jackson Tribute på Pride. Jag kommer att skriva om detta i bloggen. Ska bli jätte kul alltihopa, blir överlycklig om jag kan se Victor också med tanke på att jag egentligen hellre ser han än Mando. Hoppas, hoppas, hoppas!! :)


Mando på Skansen

Imorgon bär det av till skansen. Då blir det allsång med Mando Diao. Det är även min födelsedag imorgon vilket gör det lite mer speciellt. Liksom jag ska se ett oerhört bra band på min födelsedag. Det kommer bli bästa födelsedagen hittils!! :D

Mando Diao - High Heels

18 Carat Gold

Johnossi - 18 Carat Gold

Owls

Carl Norén - Owls Owls in Borlänge

Carl Norén | MySpace Music Videos


Tears Dry On Their Own

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own

Marigold

Första låten jag hörde med Sugarplum Fairy. Det kanske även var den låtens förtjänst att jag föll för det underbara bandet!! :)

Sugarplum Fairy - Marigold


Robyn live at Letterman

Robyn - Dancing On My Own (live)

What's The Point?

What's The Point med Johnossi = helt underbart bra!! :)

Johnossi - What's The Point

En av mina favoritlåtar

Sensation är en av mina favoritlåtar med Sugarplum Fairy. Hehe, kan inte säga att det är min absoluta favoritlåt med dem, har nämligen många och så är det olika varje dag. ;)

Suagrplum Fairy -Sensation

Stay Young

En video med Sugarplum Fairy från när de släppte The Wild One i slutet av 2008. :)

Sugarplum Fairy - Stay Young (acoustic)

Sugarplum intervju från Groove

Intervjun hittade jag här. ;D


The Escapologist

Sugarplum Fairy - The Escaoplogist Acoustic (live) 

She Acoustic

Sugarplum Fairy - She (Acoustic)

4 Chords Of The Apocalypse

Julian Casablancas - 4 Chords Of The Apocalypse

Carl Norén - Going Out Tonight

Going out tonight in Bb minor

Carl Norén | MySpace Music Videos

Luke

En bild jag tog på Luke Pritchard när The Kooks spelade på Peace and Love. ;D


Shine on

Bra låt med The Kooks, Shine On. ;)

The Kooks - Shine On

Lungs

En jätte bra låt från Florence + The Mcshines CD Lungs. Dog Days Are Over heter den. ;D

Florence + The Machine - Dog Days Are Over

Mika

En länk till en intervju med Mika. Den gjordes när han var här i Sverige och spelade i våras. :)


När han spelade på Peace and Love festivalen. ;)


The Hives

The Hives bildspecial från Peace and Love hittar ni här.
Smakprov:


Florence + The Machine

Florence + The Machine - Yo've Got The Love

She Moves In Her Own Way

The Kooks - She Moves In Her Own Way

Bren | MySpace Video Kooks - She Moves In her Own Way

She from live DVD

Sugarplum Fairy - She (live)

Calle om She

Carl Norén från Sugarplum Fairy pratar om låten She, vad den handlar om. Det är dålig kvalitet, men man hör i alla fall vad han säger och det är ju det som är det viktiga. :)


mando, sugarplum

En intervju med Mando Diao och Sugarplum Fairy. Klicka här för att se den.


Intervju med Carl Norén

Hittade en intervju med Carl Norén. Den tittar ni på här. ;D


Viktorious

Victor Norén har skrivit kontrakt med sony music. Hans första singel kommer i höst och albumet kommer tidigt nästa år. Han kallar sig själv för Vikrorious. Satan vad kul, iiiiii, haha blir helt överlycklig nu!! Läste detta här. ;D


Victor när sugarplum spelade på Peace and Love ;)

Victor Norén artist på Stockholm Pridefestival

Victor Norén med och gästar En afton med Michael Jackson på Pride Park under Pride festivalen. Detta är onsdagen 28 juli.  Mer information hittar ni här

Sail Beyond Doubt är bara en av alla underbara låtar han skrivit. :)

Sugarplum Fairy - Sail Beyond Doubt

Julian

En intervju med Julian Casablancas från Peace and Love.

http://blogg.svt.se/psl/

Carl Norén - New York

Nu har jag precis laddat upp ett videoklipp från när Carl Norén spelade på en gata mitt i Borlänge, detta var så klart under Peace and Love veckan. ;)

Carl Norén - New York (live)


Tourist

Julian Casablancas - Tourist

Vitamin Mama

Carl Norén - Vitamin Mama (live) http://www.myspace.com/carlnorensmusic

Lördagen Peace and Love 2010

Lördagen, den underbara lördagen. Min Peace and Love lördag började med att jag blev väckt av min kära telefon som jag så fint ställt på väckning. Jag var ju tvungen att gå upp extra tidigt så jag kunde stå längst fram i kön till cozmoz, scenen som Sugarplum Fairy skulle spela på (cozmoz är en inomhus scen och de skulle bara släppa in 700). Festivalområdet öppnade klockan två och vi tyckte att det var en bra idé att vara där klockan ett. Det var en bra idé. Det var folk utanför som också skulle se Sugarplum, så det var bra att vi kommit så tidigt. När de väl öppnade så sprang vi in, vi sprang till kön in till cozmoz. Vi kom inte först i kön, det fanns ju fler än en ingång till området så cirka 20 människor stog före oss i kön. Jag var jätte frustrerad över att vi inte stog längre fram i kön, jag kännde hur jag liksom hoppade över staketet flera gånger liksom in my mind. Och precis innan de skulle släppa in så kunde jag inte hålla emot längre, jag klätrade över staketet och stog istället med typ 5 styckna framför mig. Detta känndes mycket, MYCKET bättre. :D

Jag fick en plats längst fram. Konserten var helt underbar (och väldigt, väldigt svettig, fan vad varmt det var där inne) och kändes helt overklig. Jag kunde inte fatta att mitt absoluta favoritband stog där framför mig. Jag har ju sett sugarplum 5 gånger innan, men det var något alldeles, alldeles speciellt med den här gången. Magiskt var det!!
Jag fångade en trummpinne när de hade spelat sin sista låt första gången. Det var en jävligt härlig känsla när den landade i min hand. Jag lyckades även att få tag på en sugarplum t-shirt. Snacka om lyckad konsert!! ;D

Senare den dagen såg jag Johnossi som var jätte bra, älskar dem!! Även Mando Diao spealde på lördagen, de var lika bra som de brukar vara vilket är bra. Efter det så var det bara att vänta på att Jay-Z skulle börja. Medans vi satt/stog där vid scenen han skulle spela på så både hörde vi och såg John Fogherty spela på scenen intill. Det var hur coolt som helst när alla sjöng med i Johns låtar och då menar jag till och med vi som stog vid en annan scen och väntade på en annan artist. Mäktigt var det!! ;D

Jay-Z var jätte bra, jag har skrivit ett inlägg om Jay-Z konserten som ni kan läsa om ni är intresserade. :)


Innan de gick ut på scenen :)


Calle innan Sweet Jackie :)

Sugarplum Fairy - Far Away From Man (live Peace and Love)

Sugarplum Fairy - She's All That (live Peace and Love)

Mando Diao - Sheepdog (live Peace and Love)

Jay-Z - Hard Knock Life (live Peace and Love)

Kristian Gidlund intervju

Eller intervjun är inte bara med han men ändå. ;)

Från http://blogg.svt.se/psl


Älskar när han som intervjuar säger; jag har hört att du ska spela också

Carl Norén

Carl Norén har skrivit ett nytt inlägg på sin blogg på myspace (han har inte gjort det på länge så jippie :)). Han har även twittrat. :)Calle :)

Fredagen Peace and Love 2010

Festival fredagen var oerhört stressig. Man hann inte äta eller göra något annat än att springa mellan konserterna. Fredagen började med att vi såg Carl Norén spela utanför Folk Å Rock. Det ver meningen att vi bara skulle stanna och titta ett tag och sen gå till festival området och se Billy Talent. När Calle började spela gick våra planer i krasch, det gick inte att slita sig, vi stannade ända tills han spealt klart. Det var 6:e gången jag såg honom spela och det var bättre än någon av de andra spelningarna. Det var en väldigt vacker spelning , helt magisk. 

Jag är inget stort fan av Billy Talent så när vi kom till festival området så tog jag några bilder, men gick sen vidare för att vänta på att Lily Allen skulle börja spela (scenerna var närma varandra så vi kunde i alla fall höra Billy Talent konserten även fast vi inte såg). Innan Lily Allen konserten började så var vi med i ett försök på världsrekord i yoga, jag vet fortfarade inte om det blev världsrekord. Lily var bra, kanske inte jätte bra, men bra. Jag är glad att jag såg henne, jag kommer att komma ihog det och så hade jag jävligt kul. Bäst var Fuck You och Smile. 

Sen rusade vi vidare för att se Patti Smith, satan vilken skön tant. Because The Night var mäktig, haha kan inte säga mer än så. Jag har liksom sett Patti Smith LIVE!!  

När Patti Smith spelat så var det bara att springa iväg igen, då skulle vi se The Hives som var minst lika bra som förra gången de spelade på Peace and Love (år 2008). Jag absolut ÄLSKAR deras attityd!! Soma vanligt var Walk Idiot Walk bäst men även Tick Tick Boom var väldigt bra. 

Efter det så såg vi Europe. Behöver jag säga mer än The Final Countdown? Alla, ALLA dansade/hoppade (till och med gamlingarna) ochsjöng med. UNDERBART!! 

Vi såg första och sista halvtimmen av The Ark, där mellan såg vi Marigold. Vi vet att vi borde stannat och sett The Ark (som ingen av oss sett förut!!) istället för att se Marigold som vi sett ett antal gånger (många gånger!!), men de är ju så satans bra så vi kunde inte hålla oss. Vi sprang dit och såg dem ändå, haha nästan mot vår egen vilja. :P

Jag vet att mina videos från vissa konserter inte har så bra kvalite, mest för att jag hoppar och dansar hela tiden. Men jag filmar ändå, mest för att ha som minne, tycker att det är roligt att ha videorna i alla fall. :)

Carl Norén - Vitamin Mama (live Folk Å Rock)


Carl Norén :)


Det lilla vi såg av Billy Talent. :)     

Lily Allen - Smlie (live Peace and Love)

Patti Smith - Because The Night (live Peace and Love)

The Hives - Walk Idiot Walk (live Peace and Love)
Europe - Final Countdown (live Peace and Love)


The Ark - Calleth You Cometh I (live Peace and Love)

Carl Norén intervju på Peace and Love


Torsdag Peace and Love 2010

Min torsdag började på café Peace and Love där spelade Marigold. Där efter var det dags att släpa sig vidare till festival området. Jag skulle inte se nått speciellt så mina vänner släpade med mig för att se nått som om jag komme ihåg rätt var A Day To Remember. Det ver ingen höjdare enligt mig, det enda jag kunde se var män utan hår på huvudet som head bangade, kan det bli mer fel? Jag hann se lite av Kittys Frågelåda innan det var dags att gå och se Vampire Weekend. De var jättebra!! Sen var det bara att vandra vidare till nästa scen där The Kooks skulle spela. Även de var väldigt bra. Jag och många andra blev dock lite besvikna att de inte spelade Seaside, trots att publiken bad om det många (och då menar jag många) gånger och de hade inget extranummer heller, så det var lite av en besvikelse. Men, men om man bortser från det så var det en väldigt bra spelning. 

När The Kooks spelat så såg jag Them Crooked Vultures, de är inget band jag är inlyssnad på. Jag gick mest dit för att se Dave Grohl. Han är ju med i Foo Fighters och har vart trummis i Nirvana så jag var bara tvungen. ;)

Robyn var helt underbar. Bäst var såklart Dancing on My Own (min favorit låt just nu). Jag har alltid haft lite svårt för hennes musik, men efter att ha lyssnat på de nya låtarna så har även de gamla blivit bra. Jag kan inte säga mer än att hennes konsert var underbar. Med underbar musik och underbar artist så kan det inte bli annat än underbart. :)


Vampire Weekend - A-Punk  (live Peace and Love)


The Kooks - Naïve (live Peace and Love)

Robyn - Dancing on My Own (live Peace and Love)

Peace and Love 2010 Onsdag

Nu har jag äntligen laddat upp lite videos från Peace and Love på youtube. Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om varje dag under festivalen. Jag börjar med Onsdagen då det var den första "musik" dagen. Jag kommer även skriva särskilda inlägg om vissa artister (mina favoriter, eller de som var extra bra). ;)

Onsdagen började helt underbart med att Carl Norén spelade. Det var en jätte mysig spelning, precis lika mysig som alla andra av hans spelningar. Men det var nått speciellt med denna, den var ju på Peace and Love festivalen. Det var en bra spelning som bestog av en massa härliga låtar, sång, gitarr, munspel och piano. Man blir lika förvånad varje gång som han spelar alla tre instrument sammtidigt. 
 
När Carl spelat klart sprang vi iväg till scenen Fantasia där Julian Casablancas skulle spela. Vi fick inte komma fram till scenen direkt, så det var bara att vänta (men det var rätt så trevligt, en snubbe med gitarr spelade på nån scen i närheten medans vi väntade). När det var en halvtimme kvar till konserten så fick vi äntligen komma fram till scenen. Alla sprang som galningar för att få en av de bästa platserna längst framme vid scenen. Jag blev trampad på ett antal gånger men det gjorde ingenting. Jag fick en av platserna längst fram så jag var nöjd ändå. Komserten var helt underbar bäst var 11th Dimension och när han gick ut till publiken, det var helt magiskt!! 
 
När Julian spelningen var slut så var det bara att stå kvar och vänta på att Mika skulle börja. Mika var lika bra som när jag såg honom på Annexet i våras. Han är alltid lika glad och han har så mycket energi. När han spelade Happy Ending blev jag nästan gråtfärdig för att det var så fint. Och Blame It On The Girls var också jätte bra. Men bäst var nog Lollipop som han kom ut och spelade på slutet, alla sjöng med och det var helt underbart.

Lite senare såg vi slutet av Alien Dance Company, de var jätte duktiga och bra. :)


Han satte på sig sina John Lennon glasögon och sa: Vem ser jag ut som nu? Mina mamma. 
haha

Carl Norén - New York (live peace and love)Julian Casablancas :)

Julian Casablancas - 11th Dimension (live Peace and Love)Mika :) 

Mika - Happy Ending (live Peace and Love)

Jay- Z Peace and Love

Jay-Z var helt underbar på festivalen!! Även fast jag vanligtvis inte gillar hiphop så var detta magnifikt. Jag kunde inte fatta att han stog där på scenen mitt framför mina ögon, det var helt ofattbart. Det var cirka 35000 i publiken, 35000 av 42000, jag undrar vart de övriga 7000 var nånstans. Om man missade detta kan man inte vara glad. :D

Tänkte visa lite bilder och nån video från konserten.


Jay-Z himself. ;)


Igen ;)

Jay-Z - Hard Knock Life (live at Peace and Love)


Det kommer många många fler inlägg om festivalen under veckan. Jag kommer fortsätta skriva om den ända tills jag inte har nått mer att skriva!! :)

P&L 2010

Snart kommer det en massa inlägg om festivalen, det är bara det att det hände så satans mycket att det är svårt att ta in. Ännu svårare att veta vart man ska börja!! ;)

Här kommer lite bilder i alla fall:


Carl Norén spelade på Athena på onsdagen, det var jätte bra precis som alla andra gånger han spelar. :)Jag kommer inte ihog vad han heter, men han spelade Dancing On My Own (med Robyn) medans vi väntade på att Julian Casablancas skulle börja spela.


Julian Casablancas, när han sprungit ur i publiken. ;)


Mika, lika bra som förra gången!!


Alien Dance Company, väldigt bra!! :)


RSS 2.0