Festivalen har börjat

Igår hämtade jag mitt peace and love armband, och riktigt snygga var de (camping passen är gula och de utan camping röda). Det var inte riktigt nått jag ville gå på under gårdagen men jag gick och såg Tomas Ravelli. Det kanske inte var jätte bra men jag är i alla fall glad att jag var där. Självklart så glömde jag kameran så det blev inga bilder tagna, jag får komma ihog den idag istället. Kommer fler intressantare inlägg under/efter festival  veckan. :)

2,1,0

Har inte hunnit uppdatera desenaste dagarna, men hur som helst så är det numera 0 dagar kvar till Peace and Love. Idag börjar det. Under festivalens gång kommer jag att försöka hinna med att skriva inlägg om festivalen och konserterna och så. Om jag inte hinner så kommer det en massa inlägg om festivalen när den är slut.
Jag är väldigt nyfiken på hur banden ser ut i år, blir kul att se, ska nämligen snart hämta mitt. :)  

Festival starten firar jag genom att lyssna på Robyn och Julian Casablancas (vet att jag redan haft de här låtarna i ett inlägg, men jag är tvungen att ha det igen, de är ju så satans bra!!). ;D

Robyn - Dancing On My Own

Julian Casablancas - 11th Dimension


3 dagar kvar till Peace and Love

Nu är det bara 3 dagar kvar. Detta är underbart, om mindre än en vecka så är festival och konserter det enda som gäller. ;)
Nu lyssnar vi på en låt jag älskar, nämligen Seaside med The Kooks. :)

The Kooks - Seaside

4 dagar till Peace and Love

Festivalen närmar sig med stormsteg och nu är det bara fyra dagar kvar.
Nu lyssnar vi på Mando Diao!! ;)

Mando Diao - Sheepdog


5 dagar till P&L

Bara fem dagar kvar till Peace and Love. Jag är taggad!! ;)
Idag lyssnar vi på A-Punk med Vampire Weekend. :)

A-Punk - Vampire Weekend

Igår var det bara 6 dagar kvar till P&L

Som vanligt är jag dålig på att blogga, det blir lite så när det är så fint väder och man bara vill vara ute hela tiden. Igår var det bara 6 dagar kvar till festivalen och jag blir mer och mer pepp för varje minut som går. Vi lyssnar på Kick Ass med Mika. ;D

Mika - Kick Ass

En vecka till P&L

Bara en vecka kvar till den underbara festivalen. Längar mer och mer för varje dag som går. :D
Idag lyssnar vi på Julian Casablancas som spelar på onsdagen. ;)

Julian Casablancas - 11th Dimension

8 dagar kvar inlägget

Igår var det bara 8 dagar till Peace and Love. Jag hann inte skriva nått inlägg igår, så jag skriver det idag istället. ;) Det kommer ett till inlägg senare (för idag är det bara en vecka, 7 små dagar, kvar :D).
Idag lyssnar vi på Marigold, de ska spela på café Peace and Love på torsdagen på P&L veckan. :)

Marigold - Im Sorry Excuse Me


9 dagar till Peace and Love

Bara nio dagar kvar nu, känns bra att festivalen närmar sig. :)
Idag lyssnar vi på en låten High Heels med Mando Diao, den låten fastnade jag för på deras konsert på festivalen förra året. ;)

Mando Diao - High Heels

Bäst låt

Jag såg slutet av bröllops konserten/galan som var igår. Roxette spelade The Look och det måste nästa vara den bästa låten någonsin!! Fan vad nice det var. ;D

Roxette - The Look (live bröllopskonserten)

10 dagar till Peace and Love

Nu är det bara 10 dagar till den underbara veckan. :D

Idag var jag på café Peace and Love där det var vad de kallade "pepp" inför festivalen, det var två "hemliga" band/artister som skulle spela. De hemliga banden/artisterna var Marigold (glad överraskning ;D) och nån annan som jag inte kommer ihog namnet på. Marigold spelar där under Peace and Love veckan på onsdagen (de spelar på festivalen också, kommer dock inte ihog vilken dag).

Spelchemat för festivalen släpptes idag BIG smiley :D!! Jag har inte sett det än eftersom att det står att är överbelastat på sidan. Haha snart får jag panik, måste se det!! :P

Dagens Peace and Love låt blir Fallen Leavs med Billy Talent!! ;)

Billy Talent - Fallen Leavs

11 dagar till Peace and Love

Tiden går snabbt, idag är det bara 11 dagar kvar till Peace and Love festivalen. :)
Idag lyssnar vi på Robyn med den underbara låten Dancing On My Own!! :D

Robyn - Dancing On My Own


12 dagar till P&L

Festivalen kommer närmare och närmare. Idag är det bara 12 dagar kvar. :)
Vi lyssnar på Naive med The Kooks, Lily Allens cover på samma låt och The Fear även den med Lily.

The Kooks - Naive


Lily Allen - Naive (cover på the kooks låt)


Lily Allen - The Fear

13 dagar kvar till Peace and Love (gårdagens inlägg)

Igår var det bara 13 dagar kvar tills festivalen. Då fungerade inte denna sidan som jag ville så jag tänkte att jag skriver det inlägget idag istället.  

Jag tänkte att vi skulle lyssna på lite musik från Borlänge efter som att festivalen är just där. En av videorna är från när jag såg Marigold på café Peace and Love för att tag sen. Den andra är när jag såg Carl Norén spela där vid samma tilfälle. Sen kommer en låt med Goodlooking Trash och en med Mando Diao (länkarna är till bandens myspace sidor).

Marigold - Im Sorry Excuse Me

Carl Norén - Tired of Running

Goodlooking Trash - Paint it

Mando Diao - Ochrasy


13 dagar till Peace and Love

Idag vill inte denna sida göra som jag ber. Vi får vänta tills imorgon och hoppas att det går bättre då. Det blir i så fall ett större eller kanske två inlägg istället. ;)

14 dagar till Peace and Love

Nu är det bara två veckor kvar till festivalen, det kommer att bli en bra festival känner jag på mig. ;)
Johnossi med härliga låten 18 Carat Gold, tycker att videon är lite smått obehaglig samtidigt som jag älskar den. Mando Diao med låten Gloria, videon är helt underbar jag älskar den. :)

Johnossi - 18 Carat Gold


Mando Diao - Gloria

15 dagar till P&L

Idag är det bara 15 dagar kvar till den underbara festivalen. ;D
En av The Hives bästa låtar och en låt med Jay-Z som jag kommer ihog från när jag var liten. :)

The Hives - Walk Idiot Walk

Jay-Z -Hard Knock Life

16 dagar till Peace and Love

16 dagar kvar till bästa veckan på året. ;D

MIKA - Love Today

Patti Smith - Because the Night

Bara 17 dagar kvar till Peace and Love

Nu är det bara 17 dagar kvar till Peace and Love. Tänkte att vi skulle fira det med att lyssna på några låtar per dag fram tills festivalen börjar. :)

Robyn - Handle Me


Carl Norén - Tired of Running (live)


KISS

I måndags var jag på gröna lund. Jag var inte den enda som var där, bandet KISS var där också. Haha, jag som blev besviken att vi inte åkte dit på fredagen då Mando Diao spelade, helt plötsligt var det inte lika hemskt längre. 

Efter att vi åkt en karusell så kommer en av mina vänner som vart och sett bandet Deathstars springandes i full fart fram till oss och skriker nått om kiss. Hon var helt galen så vi fattade inte vad hon menade först, men sen fattade vi. Vi blev galna vi med och sprang till scenen. Jag trodde henne inte på riktigt förrän jag såg Gene Simmons. Sedan så såg jag de andra också. Vi fick Tommy Thayer, Gene Simmons och Eric Singers autografer och nu är vi jättelyckliga!! :D
Jag kan bara säga att det var en bäst dag!! :D


Här är de, på ett kvitto. Jag hade inget annat. :P

KISS - I Want to Rock & Roll all Night


Rain Til It Rusts

Carl Noréns låt Rain Til It Rusts. Kolla in på hans myspace!! ;)

Carl Norén - Rain Til It Rusts
Rain Til It Rusts

Carl Norén | MySpace Music Videos


The Escapologist

The Escapologist med Sugarplum Fairy spelades just på sporten av alla TV- program. Jag blev så klart jätte glad och var tvungen att  lyssna på den!! ;)

Sugarplum Fairy - The Escapologist

Soldier

Jag absolut älskar Marit Bergmans låt I Will Always be your Soldier. Den är så oerhört underbar och bäst. Haha, jag är helt jätte, jätte kär i den låten!! :)

Marit Bergman - I Will Always be your Soldier

Bra låt!!

Jag satt och bläddrade bland låtarna på min ipod och jag var trött på varenda en av dem. När jag bläddrade och bläddrade och nästan blev irriterad på att jag inte ville lyssna på någon av låtarna så kom den låten, låten som jag faktiskt ville lyssna på!! :)

Den här låten var det:

Sugarplum Fairy - Lonly Star

Carl Norén

Carl Norén och Marigold var jättebra när de spelade på café Peace and Love i fredags (28 maj). Marigold spelade först. Jag absolut älskar deras musik, den är så härlig!! Hoppas att det kommer en skiva snart!! Det är roligare att se dem nu när jag sett dem ett par gånger och känner igen låtarna. Carl Norén var lika bra som alltid (alltså så bra att man nästan ramlar av stolen, vilket jag faktiskt nästan gjorde ;)). Han spelade en massa bra låtar (de han brukar spela). Nu är det bara att vänta till Peace and Love för att se han igen, lite  för lång tid enligt mig. Men det blir roligare att se han då når man har väntat ett tag. :P Marigold spelar på onsdag den 2 juni, jag kan tyvärr inte gå och se dem då, men mina kompisar ska dit så de kanske kan kolla lite åt mig också. ;)

Marigold - You and I Know/Johan I Know
Jag älskar att den här låten kan heta två olika saker. :)

Marigold - Im Sorry Excuse Me


  

Carl Norén - The Anger


Carl Norén - Tired of Running

RSS 2.0