Wolfmother inställt

Igår när jag satt och väntade på att Marogold och Carl Norén skulle börja spela så fick jag ett sms från Peace and Love. Förs så blev jag jätte glad för att jag trodde att det var ett nytt bandsläpp. Sen såg jag vad det stog, det stog att Wolfmother har ställt in. Jag blev jätte besviken, jag har värkligen sett fram emot att se dem. Men så kan det gå, vi får hoppas att de kommer nästa år istället.

Carl Norén och Marogold var jätte bra igår. Jag ska skriva ett inlägg om det senare (har bilderna och videosarna på en anna dator).

Wolfmother - Joker and The Thief 

Carl Norén P&L

Ikväll spelar Calle på café Peace and Love. Det ska bli jätte kul att se han igen (sist var ju inte så länge sen, det var i lördags ;)). Även Marigold ska spela där.

Här kommer en video från spelningen i lördags. :)

Carl Norén - When the Rapture Comes (live at seaside)

Goodlooking på seaside

Här kommer en video från Goodlooking trashs spelning på seaside festivalen i lördags. :)

Goodlooking Trash - I Searched For Gold

Carl Norén på Seaside

Nu har jag lagt upp lite videos från lördagen. :) Videorna är från Calle spelningen, de från goodlooking spelningen lägger jag nog upp imorgon. ;)

Carl Norén - When the Rapture Comes (live at seaside)

Carl Norén - Going out Tonight (live at seaside)

Seaside

Seaside festivalen igår var helt jävla underbar. En massa bra band spelade, bäst var Marigold, Goodlooking Trash och Carl Norén. Goodlooking var lika bra som alltid, man blir alltid så glad när man ser dem. När de spelat så var det bara att springa till nästa scen för att se Carl Norén. Calle är alltid jättebra (dock bättre med sugarplum, något jag alltid kommer tjata om, sugarplum betyder liksom allt för mig), han började konserten med underbara låten Vitamin Mama. En annan låt han spelade var New York även den är jättebra och fin. Han fick lite panik när han inte hittade sitt favorit munspel. Men efter ett tag kom han på att han kanske glömmt det utanför och det hade han. Under tiden han sprang ut från scenen tyckte han att vi skulle skrika "EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL" och att vi skulle låtsas att det var ett extra nummer. När han vart av scenen ett tag så kom han upp på scenen igen med händerna upp i luften och munspelet i högsta hugg, han hade hittat det. Efter det så spelade han sin sista låt för kvällen, The Anger. Då förstod vi varför munspelet var så viktigt. ;)

Jag ska lägga upp lite videosar från dagen lite senare, men här kommer lite bilder sålänge. :)


Marigold :)


En dålig bild på goodlooking när de soundcheckade :S


Innan Calle började spela ;)


Calle :)


Calle igen ;)

Seaside idag

Idag är det seaside festival och jag ska dit, det ska bli jätte kul. Jag ska framförallt se Goodlooking Trash och Carl Norén. Det är en solig dag och jag hoppas och tror att den kommer bli underbar. Innan jag åker så lyssnar vi på Paint it med goodlooking! ;)

Goodlooking Trash - Paint it

Sugarplum Fairy

Hate it when you go är en väldigt bra låt med sugarplum!! :)

Sugarplum Fairy - Hate it When You Go (live)

Bra låt

Morning Miss Lisa med sugarplum, en fett bra låt. ;)

Sugarplum Fairy - Morning Miss Lisa

Sommar

Jag blir så glad av all sol och sommar som bara finns nu helt plötsligt, den kom jätte snabbt. Det firar vi med lite bra musik tycker jag. :D

Sommar, sommar, sommar :D

Sugarplum Fairy - Never thought i'd say that it's alright


Sugarplum Fairy - SheBra låtar!!

Dansskolan jag går på hade uppvisning i helgen och jag blev kär i några av låtarna somdet dansades till. ;)
Här kommer några av de bra låtarna. :)

Jay Brannan - Half BoyfriendThe Script - Breakeaven


Aquarius - Hair

Calle

Carl Norén spelar på Peace and Love café fredag den 28 maj!! Haha, nu blev jag sådär glad igen, på det där sättet som när man får reda på att man ska få se en av sina favorit artister. Allra gladast blir jag när det har med sugarplum, Calle eller goodlooking att göra. :)

Carl Norén - Love  
Love

Carl Norén | MySpace Music Videos

Kick Ass - Mika

Kick Ass med Mika, en väldigt, väldigt bra låt. Låten är från filmen Kicka Ass, jag har inte sett filmen själv än men jag har hört att den ska vara jätte bra. Videon till låten innehåller klipp från filmen och det ser bra ut, så det ska bli riktigt kul att se filmen. :)

Mika - Kick Ass

Seaside

Carl Norén och Goodlooking Trash spelar på gratisfestivalen Seaside i Falun den 22 maj.  Gissa vem som ska dit? Hehe, detta gör mig lycklig, då behöver jag inte vänta tills Peace and Love innan jag får se dem, bara lite mer än två veckor. :)  

Här kommer videosar med Calle och Goodlooking :). Paint It från Goodlookings skiva Tales From The Golden Years och The Loon And The Loner med Calle från en spelning på Café Caoz jag var på i april. :)

Goodlooking Trash - Paint it


Carl Norén - The Loon And The Loner

Half of my Heart

Half of my Heart är en låt med John Mayer. Låten är från skivan Battle Studies jag tycker är helt otroligt bra!!

Här kommer den!! :)

John Mayer - Half of my Heart

RSS 2.0