Victor Norén intervjuar Viktorious

Japp, Victor Norén har intervjuat Viktorious, intervjun kan ni läsa här. Jag måste säga att jag älskar honom otroligt mycket, han är så underbart härlig, älskar hans humor. Detta gjorde helt klart min dag. En massa kärlek till honom och resten av sugarplum. :)

 

Sugarplum live DVD

Jaha, nu har Sugarplum Fairy skrivit i sin status på facebook att de ska släppa live DVDn som spelades in på Peace and Love i sommras. Jag hade liksom hoppats på att de skulle ha glömmt bort det. Jag känner på mig att jag kommer vara med på den och det kommer inte vara vackert, jag kommer antagligen se ut som en svettig apa. Med tanke på att det var så varmt den dagen och att det var väldigt många människor ihopklämmda på ett och samma ställe. Så dansade jag säkert jättefult och såg allmänt störd ut. Ja jag vet att det kanske inte är ett så viktigt problem. Men jag vill inte att en massa folk ska se den fula versionen av mig och höra min slitna röst som skär sig lite fint efter att ha skrikit konstant i fyra dagar (de spelade på lördagen, den sista dagen av festivalen). Men, men man kan ju hoppas på att de klippte bort mig och mitt skrik, eller att jag egentiligen inte alls svettades så att det såg ut som att jag just hade badat och att alla andra skrek så högt att min röst inte hördes. ;)


Snook, Svett och Tårar

Allt detta med att Oskar Linnros och Danile Adams-Ray släpper solo plattor och sånt får mig att tänka på den gamla goda tiden med Snook. Snook, Svett och Tårar säger jag bara!! ;) 
(Tjejerna som står i trappen påminner lite om de i Sugarplum Fariy videon till Last Chanse, det gillar vi ;))

Snook - Snook, Svett och Tårar

Carl Norén sjunger Mando låt

Nu kan man se videon där Carl sjunger Mando Diao låten All My Senses. Den finns på Carls youtube kanal.  

Carl Norén - All My Senses

Tracks, rösta, rösta, rösta!!

Nu har en vecka gått sedan förra tracks, så nu är det dags att rösta igen. Denna veckan var The Anger på 15de plats, så nu ska vi rösta, rösta, rösta. Ni fär rösta på vad ni vill, men lägg en röst på Carl också, The Anger är en bra låt!! ;) http://sverigesradio.se/cgi-bin/p3/tracks/index.asp?taskid=1

Och missa inte den hära intervjun som Carl gjort med nyheter24. :)


Intervju med Victor Norén, snart.....

Snart kan man se en intervju med Victor Norén på Press2Play. Jag kommer skriva när den finns men jag tänkte att ni ville ha lite förvarning. ;P


Viktorious - When We Were 10

Idag släpps Victor Noréns första singel som soloartist. Den heter When We Were 10 och ni kan hitta den på spotify och iTunes. Jag har börjat gilla den nu, man blev ju lite förskräckt först, den är ju inte ett dugg lik sugarplum.

http://viktorious.net/Från Och Med Du

Jag måste erkänna att jag först inte gillade Oskar Linnros låt Från Och Med Du. Med tanke på att alla tjatade om att den var så bra och bla, bla, bla och så vidare. Det blev lite mycket när alla var fashinerade av samma sak. Men med mitt förstånd så upptäckte jag att den är underbar. Den är så sorglig och vacker. :)

Oskar Linnros - Från Och Med Du


Från och med du

(OFFICIAL LYRICS)
 
INTRO
 
STÅR I DIN PORT STÅR BARA STILL
FÖR EN MINUT SEN VAR DU MIN
EN TREDJEDEL AV DEN JAG VAR
GÅR HEM FÖR EN ÄR KROSSAD EN ÄR DIN
DET HÄR ÄR SLUTET PÅ VÅR FILM
 
FRÅN OCH MED NU
FRÅN OCH MED DU
 
SER DIG PÅ BLÅA I APRIL
I TELEFON I NYA JEANS
MEN JAG HAR SAMMA TRASOR
GÅR OCH RÖKER SAMMA MARLBORO JAG MINNS
VARENDA SCEN IFRÅN VÅR FILM
 
FRÅN OCH MED NU HÖR PÅ MIG
FRÅN OCH MED DU JAG BLIR ALDRIG SAMMA
FRÅN OCH MED DU (FRÅN OCH MED DÅ FRÅN OCH MED DU)
FRÅN OCH MED DU (SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT)
 
STÅR INTE UT STÅR INTE UT
ETT ÅR FÖRSVINNER UTAN LJUS
MEN ÄVEN OM ETT SEKEL GÅR
SÅ SKA JAG ALLTID VÄNTA PÅ VÅR TUR
FRÅN OCH MED DÅ OCH FRÅN OCH MED
 
DU
 
REF X 2
 
OCH I DIN PORT HAR INGENTING
FÖRÄNDRATS UTOM JUST PÅ DIN
FÖR BREDVID DITT NAMN
STÅR ETT NAMN TILL


Bandsläpp till Peace and Love

Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glad just nu!! Daniel Adams-Ray, The Sounds, Oskar Linnros och många fler till Peace and Love kuuuuul. Fast man hade ju hoppats på sugarplum, men det kommer väl, de sa ju ses nästa år på spelningen i år ljuga kan man ju inte göra, eller hur? ;P

Bandsläppet såg ut så här:
The Sounds
Oskar Linnros
All Time Low
Daniel Adams-Ray
Maskinen
Kapten Röd
The Haunted
Sage Francis
Asta Kask
Anna Järvinen
Carl-Johan Vallgren
Anna Ihilis
Astolites

Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan

Carl Norén om The Wild One

Har äntligen laggt upp videon från när Calle pratade förra tisdan, exakt en vecka sedan om jag inte kommer ihog fel. :)

Carl Norén about The Wild One


Glömm inte att lyssna på Victor Norén när han var med på radio i morse. ;)

Ni kan läsa en intervju med Victor från metro här. :)  

Vikrorious Kackerlackan

Victor Norén gjorde en intervju i P3 Populär tidigare idag. Klicka på länken och lyssna hur det lät. ;)


Bilder + en video från Calles spelning i Tyskland

Klicka på bilden för att komma till sidan den kommer ifrån, där finns det fler. ;)Carl Norén - Owls


When We Were 10

Här kan ni lyssna på Victor "Viktorious" Noréns singel som släpps på fredag. :)

Klicka på bilden för att komma till hans hemsida. ;)

Glömm inte att rösta på Tracks

Glömm inte att rösta på Carl på tracks. Rösta gör ni här, här, här. Ni kan ju också rösta på Robyn, Daniel Adams-Ray och Vampire Weekend. ;)Carl Norén sjunger Mando Diao låt

Imorgon så kommer Carl Norén lägga upp en video på sin youtube kanal när han sjunger en Mando Diao låt. :)


Viktorious youtube kanal

Nu finns det en Victor "Viktorious" Norén youtube kanal. Den hittar ni här. ;)

Viktorious - Teaser

Intervju och musik med Carl Norén från dalarnas tidningar

Här kommer en länk till en video från när Carl spelade på Galaxen. Det är en liten intervju i början och sen är det när han sjunger That's The Way I Like It. Klicka och njut: http://tv.daltid.se/dtplay.php?cs=daltid.css&lan=swe&ch=00019&id=6279 ;)
Carl Norén på Galaxen

I tisdags spelade och pratade Carl Norén på Galaxen i Borlänge och jag var där och kollade. Det var jättebra och man fick reda på en massa saker man inte visste om Sugarplum Fairy till exempel att de blev erbjudna ett skivkontrakt på 6 miljoner av Brittiska Universal när de var 17, 18 år. Men deras dåvarade manager förstörde det hela genom att säga att de ville ha 10 miljoner och att han själv skulle få jobb där, då var Universal inte intresserade längre. Jag blir jätte arg när jag hör sånt här, liksom hur kan man snuva ett band på nått sådant bara för att man själv ska få det bra? Jag blir arg och irriterad!
Han berättade om hur han var som barn, att han inte kunde sitta still. Att han visste vart alla andra var i matteboken men inte vart han var själv. Han berättade om första gången han stog på scenen när han skulle promenera runt med en käpphäst och sjunga sammtidigt. Ingen todde att det skulle gå, han kunde ju inte ens prata och gå samtidigt. Men det gick lysande, han gjorde något som han tyckte om och något som han var bra på. Då visste han vad han var bra på och att han ville fortsätta med det.
Han berättade om när han konfirmerade sig. Innan visste han inte riktigt vad att konfirmera innebar. Han hade hört att någon (kommer inte ihog vem han sa) hade fått ett piano i komfirmations present och det lät ju rättså bra. På konfirmationslägret så sjöng de flera gånger varje dag (vilket passade musikalisaka Carl jättebra). Han fick en gitarr i konfirmationspresent. :)
Han berättade om att de (sugarplum) som 17 åringar hade blivit skickade till Stockholm för att mingla med band som Metallica och Oasis. 
Sugarplum skivan The Wild One känndes inte som en deras skiva då de var tvugna (mot sin vilja) att skriva en till låt, Never Thought I'd Say Thath It's Allright och ha med covern Buss Stop på skivan för att de skulle få släppa skivan. De som band hade ju tidigare bestämt att de inte skulle göra covers. Allt detta för att gubbarna på skivbolaget tyckte det. Jag filmade när han pratade om The Wild One, lägger upp den video imorgon, eller i helgen. :)
Han berättade också om när han fick höra att Victor skulle göra ett solo project, så visste han inte vad han själv skulle göra. Då ringde han till Gustaf och frågade om han fick följa med som support act på Mando Diaos turne och självklart fick han det. :)

Här kommer några videor från tisdagen, jag kanske lägger upp några fler senare. ;)

Carl Norén - That's The Way I Like It


Carl Norén - Brothers
 

Carl Norén - Hide Away


Carl Norén - She (part 1)


Carl Norén - She (part 2)

-


Victor Norén intervju P3 Star

Själv tycker jag att han skämmer ut sig lite, det hela blir lite töntigt. Men, men det är ju i alla fall Victor(ious) och det är ju alldrig fel. ;)
http://www.viktorious.net/

Victors webbplats http://www.viktorious.net/ där kan man även se en teaser av hans nya singel, klicka, klicka, klicka säger jag bara. ;)

Victor "Viktorious" Norén

Gilla Viktorious på facebook här. Vad jag längtar till hans singel och album, vill ha nu!! ;)


Vinn en exklusiv spelning med Carl Norén

Klicka på länken och se hur du kan vinna en exklusiv akustisk spelning med Carl Norén. :)  http://www.dt.se/noje/article777992.ece


Spelningen idag

Spelningen idag, med Carl Norén var jättebra. Han pratade mycket om när han var liten och om sugarplum. Jag har inte tid att skriva just nu, men så snart jag kan så ska jag skriva om spelningen och lägga upp bilder och videor och sånt.  Ha det bra :)


För att han är en av världens bästa

För att han är en av världens bästa och för att jag ska få se honom live ännu en gång, nu på tisdag.

Carl Norén - When The Rapture Comes 

P3 Live Session part 2

Här kommer del två av när jag var på P3 Live Session. Precis som jag skrev förut så var det jättebra. Jag vet inte om det finns så mycket mer att säga, ni kan lyssna på sänningen här. :)

Här kommer lite videos så ni kan se hur det såg ut också. ;)

Carl Norén - Going Out Tonight


Britta Persson, Carl Norén - Bleeding Love

Carl Norén - The Anger


Carl Norén - That's The Way I Like It

Britta Persson - Meet A Bear


Carl Norén - Hide Away

P3 live session

P3 live session i onsdags var jätte bra. Jag var där för att se Carl Norén men upptäckte också en artist jag inte lyssnat på förut, Britta Persson. Hon var helt underbart bra, rekomenderar!!

Här kommer några bilder (klicka på de små ilderna så blir de större) från kvällen (videos kommer i nästa inlägg). :)  

  


Bleeding Love

Britta Persson och Carl Norén sjöng Leona Lewis låt Bleeding Love igår på P3 Live Session. Jättebra var det, Calle låg ner på golvet och sjöng. :)

Britta Persson, Carl Norén - Bleeding Love


The Anger, video

Nu har det äntligen vart premiär för Carl Noréns singel The Anger. Jippie säger glada jag och visar den för er. :D
Länken till videon

Det kommer upp ett inlägg om spelningen igår lite senare. :)

Bild från när han spelade på p3 live sessionen igår

P3 livesession med Carl Norén ikväll

Idag så ska jag se Carl Norén spela. Kuuuuul, det är på P3 live session. :)

 

Carl Norén om John Lennon

Jag hittade först inte den här videon, men en snäll tjej som heter Kerstin tipsade mig med länken till det (tack så jätte mycket Kerstin :)). Det är inte bara Carl som pratar om Lennon i videon, det är andra männiksor också. 

 

Carl Norén imorse

Imorse var Carl Norén med på Nyhetsmorgon i tv4. Det var en hyllning till John Lennon som skulle fyllt 70 år idag. Carl sjöng Beatles låten Hide Your Love Away och John Lennon låten Love. Det var jätte fint! :) Det var också en intervju med Calle, de pratade om vad Lennon betydde för honom och sånt, men jag hittar inte den nu.

Carl Norén - Hide Your Love Away


Carl Norén - Love

Missa inte John Lennon hyllningen

Carl Norén ska sjunga, missa inte detta slå på tv4 NU. :)


Carl Norén på Nyhetsmorgon

Imorgonbitti så är det bara att gå upp tidigt, för då är Carl Norén med på Nyhetsmorgon i tv4. Han är med klockan 08.50 och sjunger Beatleslåten Hide Your Love Away och klockan 09.50 sjunger han John Lennons låt Love. :)

I den här videon pratar han om tv-framträdandet:


The Anger och Going Out Tonight

Seg som jag är så upptäckte jag just att The Anger och Going Out Tonight med Carl Norén finns på Spotify. Jippie säger jag! :D  Det finns även en låt med Prop Dylan (Carls kusin?) som Calle är med och sjunger på. Jag absolut ÄLSKAR Going Out Tonight!! :D Länkar: The Anger, Going out Tonight, Prop Dylan song.


Happy Birthday Carl Norén

Idag säger vi Grattis till Carl Norén som fyller år. :)


 

Carl Norén videobloggar del 5/8 och 6/8

Del 5 av 8 innan showen, Johnossis sundcheck. ;)Efter showen, han har fått reda på att konserten i Nurnberg imorgon är inställd för att John har tappat rösten. :(


Calle videoblogg 3/8 och 4/8

Carl Norén videobloggar innan andra spelningen, del 3/8. :)Carl Norén videobloggar efter andra spelningen del 4/8. Han sjunger en Beatles låt :)


Carl Norén videoblogg 2/8

Carl Norén videobloggar efter spelningen i Cologne. :)


Carl Norén videoblogg

Carl Norén videobloggade innan sin spelning i Cologne. ;)


Calle spelning i Borlänge

Det vi alla har väntat på, att Carl Norén ska spela i Borlänge. :) Den 19:de Oktober klockan 19:00. Längtar!! :D


RSS 2.0