All Day And All Of The Night

All Day And All Of The Night med The Kinks. Låten är med i filmen The Boat That Rocked (jätte bra film måste ses!!). :)

The Kinks - All Day And All Of The Night

Skivor!

Fick hem några skivor igår. Och alla är jättebra!! Rekomenderar!! :)

Robyn - Body Talk Pt 2     The Boat That Rocked soundtrack
 

Muse - The Resistance       Mando Diao - Ode To Ochrasy  
  

Carl Norén P3 Populär

Idag var Carl Norén med i P3 populär. Jag visste inte att det skulle va så jag har inte lyssnat på det själv än, men har tänkt att göra det nu (ni kan lyssna på det här). :) Och så ska han vara support act på Johnossis turne. Kul!! :)


blogg och tävling

Carl Norén har skrivit ett nytt blogg inlägg. Det är om att man kan gå in här och vinna blijetter till en p3 live session som han ska vara med på. :) Jag gjorde detta själv för ett par dagar sedan, vet dock inte om jag kan det datumet. :(

Carl Norén - The Anger


Carl Norén - New York

Sugarplum Fariy - Caroline


Carl Noréns spelning i Tyskland igår

Igår var vår käre Carl Norén i Tyskland och spelade. Hittade en video från spelningen som jag tänkte att ni kanske ville se. ;)

Carl Norén - Going Out Tonight

Kristian Gidlund Krönika

Nu finns det en ny nolltvå tidning ute och det betyder ny krönika av Kristian. Det finns också med en text om hans resa till Indien i tidningen. Har läst båda, han är så bra på att skriva. :)
Bra låt

Har inte lyssnat på denna låt på jättelänge. Min syster nynnade på den idag. Visst är den bra? ;)

Son Of A Plumber - Hey Mr Dj

PSL Carl Norén avslutning

PSL avslutar sin vecka med "hemma hos Carl Norén" med Going Out Toninght. http://blogg.svt.se/psl/

Carl Norén - Going Out Tonight

SHOUT!

Gissa vad jag nu har i handen? Jo Sugarplum Fairy's demo shout. Den spelades in 2000/2001 typ 10 år sen. Shit vad lycklig jag är. ;D Det är den demon Calle pratar om i videon från PSL "hemma hos Carl Norén" ni kan se den nedanför.

Såhär ser den ut:
PSL Carl Norén del 6 av 6

Nu kan man se del 6 av "hemma hos Carl Norén" på http://blogg.svt.se/psl/ .  I början säger han att de nästan gjorde en ny sugarplum skiva. De skrev 5 låtar men sen blev det "vakum". Liksom kan de inte skriva några låtar till och släppa en skiva. Eller släppa en skiva på 5 låtar? Eller är det en sjuk idé kanske? Hursom helst så ser jag jättemycket fram emot hans album och singel.


PSL Carl Norén del 5

Nu finns del 5 av "hemma hos Carl Norén" på http://blogg.svt.se/psl/.


Carl Norén - The Anger

Carl Noréns singel The Anger släpps 4 oktober. Going Out Tonight kommer att vara, med som b-sida och det kommer vara med en acoustisk version av The Anger med också. Detta läste jag på hans twitter som han så fint har uppdaterat (länk).

The cover:

PSL Carl Norén del 4

Hehe, jag är irriterad igen, titta på videon och gissa varför?


PSL hemma hos Carl Norén del 3

Del 3 av hemma hos Carl Norén finns nu uppe på http://blogg.svt.se/psl/.


Happy Birthday Kristian Gidlund

Säger grattis på födelsedagen till världens bästa trummis. Hoppas du haft en bra dag! ;)


Twittrat

Glömmde skriva, han har twittrat också. Carl Norén har twittrat. Hur coolt är inte det?! ;D (länk till hans twitter)


Följ Carl Norén på PSL i veckan!!

Carl Norén berättar om sin hemstad Borlänge i 6 delar i veckan. Del ett och två har vart idag så jag antar att det är två delar om dan. Shit vad knepigt det känns när han pratar om lilla Borlänge. Lite läskigt när han berättar om personer som blir skjutna och sånt. Det Borlänge har jag alldrig upplevt. Älskar när han berättar om när han och Kristian skulle börja gymnasiet. ;)
Carl Norén, the anger, borlänge

Under veckan med start imorgon så kommer man kunna följa Carl Norén på en rundtur genom hans födelseort Borlänge. Detta följer man på http://blogg.svt.se/psl/ . Kuuuuuuuul, kul, kul säger jag bara. :D Har också  hittat omslaget till hans nya singel. Det är också, kul, kul, kul!! :D

Happy Birthday Victor Norén

Idag fyller våran älskade Victor Norén år (25 år om man ska va exakt, men det är vi inte, jag vill ju inte veta att han egentligen kanske är några år för gammal för mig, eller hur?) Grattis på födelsedagen Victor Norén, hoppas att du får en bra dag!
Jag Läste En Sak Och Jag Bara Wooooho

Jag läste en sak och jag bara wooooho. Haha nej. Jag läste att Carl Norén ska ha den acoustiska versionen av The Anger med på skivan också. Gissa om jag blev glad??
Det är klart jag blev. :D Det var dock inte han som skrivit det så man vet ju inte. Men det är i alla fall ett snäpp närmare lycka (eller det är ju klart jag är lycklig ändå, men man kan ju alltid bli lyckligare). ;)


Intervju

Hittade en intervju med Calle. Liksom är han seriös för jag fattar inte. Han är människan jag beundrar mest av allt och alla, han är min förebild. Men nu vet jag inte längre. Han har lämnat/tagit en paus eller vad det nu är från världens bästa band för att gå solo. Men om han ska göra en sån sak så kan han ju ialla fall skriva bra musik. Jag är helt säker på att fler människor faller för musiken om den är som den var/är på hans myspace, den musiken som är så vacker att man känner den i hela kroppen. Ingen vill höra en ful version av en låt som egentligen kan vara jättebra och oerhört vacker. Det känns inte som att han är Carl Norén längre (musikmässigt). Carl Norén vet hur man skriver bra musik och hur man främför den. Det vet uppenbarligen inte denna människa som förstör en låt på det viset. 

Det känns som att jag klagat på mycket den senaste tiden, men men man måste ju få säga vad man tycker ibland. Hoppas bara att han fattar hur fel låten låter och ändrar tillbaka den. ;) 

Hursom helst här är intervjun.
Hörde Calles singel The Anger

Jag är jävligt besviken. Artisten som jag ser upp till, jag älskar all hans musik jag hört tidigare. Jag fattar inte hur han kan förstöra en så fin låt på det här sättet. Det är ju nästan så man tror att han är ironisk, han måste ju skämta?!

Carl Norén - The Anger (den nya knepiga versionen)


Första och jättevackra, helt underbara versionen av låten. På det sättet jag sett den spelas så många gånger live:
Carl Norén - The Anger

Peace and Love

Peace and Love 2011 kommer att vara mellan 28 juni och 2 juli. Det är 39 dagar, 16 timmar och 1 minuter kvar till biljettsläpp och bandsläpp. Det är ju bara nio månader kvar nu. ;)


Sugarplum Fairy - As Tears Go ByÄlskar bilden i videon, fint med paralyer.

Carl Norén

Vacker man som spelar vacker musik, här är hans myspace.


Botemedel

När man är på dåligt humör så finns det nästa alltid något som kan göra en glad igen. För mig så är botemedlet på dåligt humör nästan alltid bra musik. Idag gör You Made Me Fade med Sugarplum Fairy mig på bättre humör. ;)

Sugarplum Fairy - You Made Me Fade

Förjävligt

Liksom vad fan, här sitter man och tittar på MTV för att se VMA. Det jag ville se var Robyn och Florence + The Machine. Florence var jätte bra!! Det är bara det att Robyn sjöng Dancing On My Own, vilket är typ den bästa låten som någonsin skrivits och den blir ju inte direkt sämre av att Robyn typ den bästa artisten någonsin framför den!! Frågan är, vad fan tänkte MTV med när de bara visade ca 30 sekunder av den underbara låten som alltid annars är hela 4 minuter och 48 sekunder?! Och inte nog med det misstaget, i början av sänningen så fick man ju bara se en massa gamla, dåliga videos. Liksom ja, jag förstår att det kanske blir tekniska fel ibland men ha det då som en text på tv skärmen istället för att visa en massa sugiga videos. Jag blir helt störd på detta ju!! Och i övrigt var galan inte bra heller, så tack MTV för att ni gjorde mig och många andra besvikna (om ni ska lägga ner pengar på att göra galor så kan ni ju göra dem bra!!)!!

Sugarplum Fariy - Far Away From Man

En asbra låt med ett asbra band. ;)

Sugarplum Fairy - Far Away From Man

Kristian Gidlund, krönika

Kristian Gidlund brukar skriva krönikor i tidningen nolltvå och nu finns det en ny krönika att läsa. I det senaste nummret finns den. ;) http://www.kristiangidlund.com/


Carl Norén twittrat

Jag har inget bättre att skriva så jag skriver att Carl Norén har twittrat nyligen. Han håller tydligen på att göra en video. Kuuuul ;D!! Länk till hans twitter.


Massive Attack

Tänkte tipsa om två låtar med Massive Attack, låtarna är Inertia Creeps och Teardrop. Jättebra låtar perfekta att dansa till. ;)

Massive Attack - Inertia Creeps


Massive Attack - Teardrop

Let Me Try

Helt underbart bra låt med sugarplum. 


Mando Diao - You've Got Nothing On Me


Bra låt, fin video

Johnossi - Execution Song

Robyn

Länk till en bra version av en bra låt.


Don't Fucking Tell Me What To Do

Robyn - Don't Fucking Tell Me What To Do

RSS 2.0