Another Apple In My Mouth

En väldigt fin fanmade musicvideo till en mycket bra låt! :)

Sugarplum Fairy - Another Apple In My Mouth

Father and Son

Just nu älskar jag den här låten. Cat Stevens, Father and Son.

Cat Stevens - Father and Son


Namnlista för åldersgräns

Klicka här: http://www.namnlista.se/sank-aldersgransen-pa-sugarplum-fairys-debaserspelning-14-maj/  för att skriva på en namnlista för att sänka åldersgränsen till 18 år eller 13 år med målsman på Sugarplum Fairys spelning på Debaser i Stockholm 14 Maj. Mycket nice idé. :)

http://www.namnlista.se/sank-aldersgransen-pa-sugarplum-fairys-debaserspelning-14-maj/


Mitt liv är över

Mitt liv är över. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. De tänker på att skriva att det bara gäller svenskarna så att de som bor utanför Sveriges gränser inte ska bli besvikna. De glömmer varna oss under 18 och 20, kanske kunde vi också bli besvikna. Det är antagligen vi under i alla fall 20 som bryr oss mest. Jag hade mycket hellre velat att spelningen skulle vara utanför Sveriges gränser utan åldersgräns. Jag fattar inte. Det är deras enda spelning i vår/sommar. Även i höst/vinter? Och de glömmer oss under 18 och 20, vadå ska vi missa den enda spelningen?!
Detta påminner mig om den gången som sugarplum skulle spela på S2 och det var åldersgräns. Den gången kunde jag stå ut, jag kunde stå ut för jag visste att jag skulle se dem på Made In Dalarna någon vecka eller månad senare. Den här gången vet jag inte när jag kommer att se dem igen. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Både ilskan och paniken sprider sig i min kropp. Jag vet att det kanske enligt många är en liten sak, det finns ju större saker att oroa sig över här i världen. Men jag älskar dem så gudomligt mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag måste få se dem. Förstår inte hur de tänkte när de valde att spela på ett ställe med åldersgräns.
Det måste finnas ett sätt att lösa detta på. Det måste gå.


Lääängtar

Jag längtar sååå mycket tills imorgon! Det är då vi får reda på nått sugarplumigt. Jag är så nyfiken att jag typ spyr snart. Men, men det är sånt man får ta. Jag får ju veta imorgon i alla fall. Jag hatar att vara nyfiken. det är typ jättehemskt. Lääääääääängtar tills imorgon! :)


Stiko Per Larsson Igår

Igår var jag och såg Stiko Per Larsson på Café Peace and Love. Det var jättemysig stämning och han var jättebra. Jag glömmde kameran hemma men jag hittade ett klipp dar det är med lite från kvällen. Ni ser det här och det ni vill se är de sista minutrarna av klippet. ;)

Här kan ni lyssna på Stiko Per på Spotify, passa på nu innan Maj. ;)
Stiko Per Larsson


17 år

En mycket mysig låt som påminner mig om att jag snart är 17 år. :)

Veronica Maggio - 17 år


Viktorious i Rodeo

Det finns en ny intervju med Viktorious på Rodeo ni hittar den här. Också en massa snygga bilder på honom. Riktigt nice säger jag. :)
Glädje, kärlek och absolut lycka

Varje gång jag ser denhär bilden så ler jag. Det går inte att sluta. Den är så underbar. Jag älskar den. Bilden består av min bästa väns mamma och Sugarplum Fairy. Den är från Kristians pappas födelsedagsfest, tror jag. Den är underbar, underbar, underbar. Man ser hur glad hon är och jag kan verkligen förstå lyckan. Haha stå bland sugarplumarna skulle ju vara rätt nice, eller hur? :D

 

Viktorious Weekends

Ni missar väl inte slutet på Viktorious Weekends. Nu kan man köpa låtarna på iTunes. Trevligt, trevligt säger jag! Ni httar dem här. :)


MMMBop

Jag ser tillbaka på 90-talet och musikprogrammet som om jag inte minns fel hette Voxpop? Hanson-bröderna med låten MMMBop var en favorit. :)
Hanson – MMMBop

Viktorious Weekends

Viktorious skriver: Sju låtar. Sju veckor. Nu är det snart över. För den här gången.. Nu finns alla sju låtar samlade i en fil att ladda ner. Endast tillgängligt till fredag!

Jag säger, sätt igång ladda, ladda! ;)


Viktorious - When We Were 10 (Bassflow remake)

Viktorious - When We Were 10 (Bassflow Remake) from Sony Music Entertainment Sweden on Vimeo.


Carl Norén på Earth Hour

Earth Hour konserten i Katarina Kyrka för lite mindre än en vecka sedan var underbar. Klart att det blev lite segt då och då när det var vissa artister som man kanske inte var så förtjust i, men det gjorde inget. Stämmningen var mysig och underbar. Trots att Carl kör på nästan samma grej varje spelning så var även denna underbar. Hans vackra röst ekandes mellan kyrkoväggarna, magiskt.
En sak som var så dååååligt med detta Earth Hour grejs i Katarina Kyrka var att de släkte inte lamporna förens klockan var halv 9 och så tände de dem direkt när klockan slog halv igen timmen efter. Hade det inte vart smartare att ha lamporna släkta hela tiden för att faktiskt visa hur viktigt det är? (självklart förstår jag att de var tvugna att ha lamporna tända när alla skulle gå in och ut men ni förstår vad jag menar;)). Det är ju inte som att man springer runt i hela huset och tänder alla lampor när Earth Hour är slut (då man är hemma liksom)! Men, men vackert var det.
Här är några videos som jag lyckades filma, det är dock inte så mycket till bild med tanke på att det var mörkt men vi kan ju låtsas att det är ljudinspelningar istället. ;) High Five till de som ser Carl i klippen! Hehe, man hör han i alla fall. ;)

Carl Norén - Tired Of Running


Carl Norén - New York


Carl Norén - The Anger

Viktorious Weekends 7

Sjunde och sista låten i Viktorious Weeends idag. Killing The Fun heter veckans låt. Viktorious lyckades även denna gång. Jag tycker om alla låtar han släppt men de som har spelats mest här hos mig är och kommer vara Instant Virtuality och Scandalous, riktigt bra låtar tycker jag! :)

Ladda ner alla låtar inklusive dagens låt här http://viktorious.net/ ;)


Bilden är från en plåtning för Rodeo ;) Ni hittar fler bilder här.


RSS 2.0