Idag

Idag signerade Carl Norén sitt nya album "Owls" på Folk å Rock idag. Han spelade också tre låtar, The Anger, Going Out Tonight och Hide Away. Det var mycket mysigt, dock lite dåligt ljud. Jag fick "Owls", The Anger" (vinylsingeln) och en affish signerat. Om nån undrar, ja det är superkonstigt att jag aldrig slutar att ta autografer och liknande, hur många jag än har men det är kul! :)


Jag blir lika rädd varje gång jag ser mig själv i så stort format, snart drömmer jag mardrömmar om mig själv, sa Carl och signerade den här affishen. :)

Carl Norén - Going Out Tonight (live)


Carl Norén - Hide Away (live)

mrViktorious ♥

mrViktorious skriver (twittrar):I just wrote a Sugarplum Fairy song, and I liked it.

Soo this means, I'm happy!! Could it gett better?! Happy, happy, happy!! Livet känns nice! ;)


Sommar

Lyssnar på The Kooks och längtar till sommaren! Tittar på Oscarsgalan och längtar tills imorgon då Carl Norén signerar "Owls" i Borlänge. :)

The Kooks - Ooh La


Tumblr_lh8ybflbqz1qc0ycso1_500_large

Bild från Weheartit


Carl Norén signerar Owls i Borlänge

Jag som trodde att Carl hade glömt sin kära hemstad Borlänge, men inte! Han signerar "Owls" i Borlänge på måndag klockan 17.00. Skivbutiken i Borlänge är platsen, jag vet endast en skivbutik i Borlänge och den heter Folk å Rock så jag tänker anta att det är den. Om det inte är den så kommer jag vara på fel plats vid rätt tillfälle och missa det hela. Ledsamt, hoppas jag tror rätt! :)

Ni får heller inte missa Viktorious Weekends, en mycket nice fredags tradition tycker jag! Veckans låt är Scandalous, mycket bra! Det är den där låten i teasern ni vet. ;)


Carl Norén - Owls

Carl, Carl, Carl blir det aldrig fel? Jag tror inte att det är möjligt för honom att misslyckas! Carl Norén, Owls ett underbart album! :)

Carl Norén – Owls 


Press2paly intervju med Carl Norén

En mycket bra intervju! Inte som alla andra intervjuer som består av exakt samma frågor. ;)
Ni hittar den här. :) 


Carl Norén - Owls på iTunes och spotify

Nu finns Carl Noréns soloalbum på itunes och spotify. Jag älskar låtarna, det är kul att han har gjort andra versioner av samma låtar som vi hört han spela många gånger live. De blir som helt nya, mycket fina låtar! Jag kan knappt vänta tills skivan ligger i brevlådan den 23. :)
Carl Norén – Owls

Missa inte intervjun i press2play med Victor Norén, en mycket mysig intervju i höstvädret. ;)Instant Virtuality

Victor "Viktorious" Norén är ett fucking geni!! Instant Virtuality är så jävla bra att jag inte vet om jag ska sitta still och njuta av mästervärket eller om jag ska dansa som om ingen ser mig för att jag inte kan sitta still?! Viktorious, Instant Virtuality. ♥ Om ni inte har laddat ner den än. Gör det här! :)Från Nyhetsmorgon

Det var asbra, Carl Norén i mitt hjärta! Det var lika mycket  värt att gå upp 08.00 idag som det var förra söndagen då Viktorious gästade nyhetsmorgon. Alltså det är något med de där Norén bröderna, de och deras musik gör allting underbart! :)

Carl började med The Anger, efter den så var det intervju, sen spelade han Going Out Tonight och avslutade med Hide Away. :)

Carl Norén - The Anger


Carl Norén Intervju


Carl Norén - Going Out Tonight

Carl Norén - Hide Away

Viktorious Weekends och Carl i Nyhetsmorgon

Missa inte Viktorious Weekends, ladda ner en ny låt varje helg i 7 veckor. Helgens låt är Instant Virtuality. ;)

Ni får heller inte missa Carl Norén i Nyhetsmorgon i tv4 imorgon. 08.00 och frammåt är tiden. I can't wait! :)
Se recention på Owls i aftonbladet. :)


Carl Norén intervju expressen


Press2play och expressen xL live


Nu kan man titta på videos på press2play där Carl Norén framför Going Out tonight och Hide Away. Nice! ;)

Tidigare idag så spelade Carl Norén i expressen XL live. Synd att det var klockan 13.00, då jag satt på sammhällskunskap-lektion. Tur som det var så kan man se det igen. :)


Carl Norén i expressen live

Carl Norén spelar i expressen live klockan 13.00 idag (torsdag). Ni ser det här. :)

Expressen skriver:


Carl Norén släpper debutskiva

Carl Norén, känd från Borlänge-bandet "Sugarplum Fairy" släpper debutalbum.
Under torsdagen uppträder han med låtar från skivan "Owl" i Expressens i XL Live.
Sugarplum fairy slog igenom med låten "Sweet Jackie". De senaste tio åren har de haft många hits som spelatas flitigt i radio. Nu är bandet vilande och Carl Norén satsar på en solokarriär. Popen finns kvar, men i och med att Carl började studera litteratur berättar han att det väcktes nya bilder inom honom. Från det har hans debutskiva "Owl" vuxit fram.
- Jag vill dela musiken med andra. Musiken är helt gränslös och skapar drömliknande bilder och känslor i lyssnaren, precis som en bra film eller en bra bok kan göra. Jag vill att stora inre landskap ska öppna sig när man lyssnar på skivan, säger han.
Carl Norén har skrivit materialet själv och producerat skivan tillsammans med Mats Bjärke från Mando Diao.
Carl är också intervjuad av aftonbladet.

The Escapologist + Milko = sant

Så sitter man och slappar framför tv:n och plötsligt hör man en låt som man känner igen. Åå, är det inte The Escapologist med mitt kära Sugarplum Fairy som jag hör? Jo det var det. The Escapologist i en milko reklam. Nice! ;) Ni ser den här.

Sugarplum Fairy - The Escapologist

Daniel Adams-Ray + Viktorious

Victor "Viktorious" Norén är förband till Daniel Adams-Ray när han spelar på cirkus i Stockholm den 24 mars. Jippie säger jag, två bra artister samtidigt! Det blir konsert 24 mars för mig skulle jag tro. ;)

Och missa inte Viktorious "7 weekends. 7 songs. Starting on friday. I give you Viktorious Weekends. www.viktorious.net"


 

Det räcker inte längre!

Jag vill se Sugarplum Fairy live igen. Jag kan inte vänta längre! På deras spelning på Peace and Love i sommras så sjöng vi Sail Beyond Doubt tillsammans. Det skulle räcka hela 2010 så att vi inte skulle behöva sakna dem. Guess what? 2010 är slut och jag kan inte vänta längre! Jag saknar sugarplum ända ut i tåspetsarna och klarar mig inte länge till. Jag vill se sugarplum live igen snart och jag vet att jag inte är ensam om det. Vad hände med den utlovade spelningen vid släppet av live-DVDn? Så snälla Sugarplum Fairy, låt oss se er live igen. :)
Sugarplum Fairy – Sail beyond doubt

Sugarplum Fairy - Stay Young


Rebecca & Fiona

Mycket bra låtar tycker jag! Om ni inte hört dem förut, lyssna på dem. Jag blir förvånad om ni blir besvikna. ;)

Rebecca & Fiona - Bullets


Rebecca & Fiona - Luminary Ones

Victor "Viktorious" Norén i Nyhetsmorgon söndag

Riktigt bra var det! Jag ångrar inte att jag gick upp 07.50 endast för denna sakens skull. Jag kommer vara trött i flera dagar fram men det är det värt. :)
Victor berättade att han kommer släppa en låt i veckan i 7 veckor. Låtarna kommer man att kunna ladda ner gratis, när alla låtarna är släppta kan man köpa albumet om man tycker att det är värt pengarna. Detta kopplar jag ihop med vad han skrev på sin twitter tidigare i veckan "Music is everybody‘s possession. It‘s only publishers who think that people own it."
Viktorious började med låten "When We Were 10", sedan blev det intervju och sedan spelade han, låten som vi aldrig hört innan, "Stay Now". Mycket trevligt och det skadade ju inte att sugarplum-Jonas skymtade förbi i bilden ibland, riktigt bra! :)

Viktorious -When We Were 10


Intervju med Viktor "Viktorious" Norén

Viktorious - Stay Now

Going Out Tonight

Nu finns nya videon till Carl Noréns Going Out Tonight. Man får se mycket mer Carl i denna videon än i The Anger (med tanke på att videon inte består av nått annat än Carl). Det gillar vi! :)

Missa inte Viktrious på TV4 nyhetsmorgon på söndag! Han spelar 3 låtar (som vi inte hört förut, COOLT :D) och pratar om kommande EP:n!! Tiden från 08.00 och frammåt. :)

Carl Norén - Going Out Tonight '

PLAZA kvinna och GAFFA

Carl Norén och Björn Dixgård i PLAZA kvinna och Carl i GAFFA. Nice! ;)


Inte för att jag är mandos största fan men, höhö Björn är het! ;)


Carl med C, Kalle med K :)


Våran vackra, bästa Carl Norén, vi får alldrig nog! :)


Recension av Owls (längtar! 23 februari snart! :D)

Party med Viktorious

Dagens program av musikhjälpen med gästredaktör var mycket bra (precis som alla andra dagar som han varit gästredaktör). Victor påminnde mig om Lollipop med Lil Wayne, trevligt. ;)


Victor Johannes Norén spelar clubbmusik

Svett, dans och gangsterrap utlovas i Viktorious sista kväll som gästredaktör i musikguiden. Och låtar med artister som Michael Jackson, Lady Gaga och Notorious B.I.G... Låter trevligt tycker jag. :)

Dagens program var jättebra speciellt låten Dancing In The Moonlight, jag älskar den!

Toploader - Dancing In The Moonlight


P&L, P&L, P&L

Idag strax efter 14.00 får min vän ett telefonsamtal, hon skriker helt hysteriskt. Och detta var mitt i stan. Jag skriker: BANDSLÄPP!! Hur kunde jag glömma liksom? Vi kolla smset och ser att det står 30 Seconds To Mars, inte konstigt att hon blev så gald. ;) Bandsläpp i mitt hjärta! :)

Senast bokade artister:
30 Seconds To Mars [US]
Mando Diao
U.D.O. [DE]
Rebecca & Fiona
Those Dancing Days
Sven Zetterberg
Engel
Organismen

90-tals nostalgi med Viktorious

Dagens musikguiden missade jag men det var i alla fall "Guilty Pleasure" tema. Jag kommer missa morgondagens program också men får lyssna på det senare. Imorgon är det 90-tals tema. Skojsigt! :)


Guilty Pleasure

I musikguiden i P3 med gästredakrören Victor Norén/ Sugarplum-Victor/ Viktorious imorgon är det
"Guilty Pleasure" tema med låtar som är lite pinsamma att gilla men man gillar dem ändå. Detta låter fin fint tycker jag. Vi kommer få lyssna till låtar av mina bardomsidoler, Spice Girls och Briteney Spears. :)
Missa inte

Missa inte Viktorious aka Sugarplum Fairy-Victor i musikguiden i P3 idag klockan 18.30 och fyra dagar frammåt. ;)Musikguiden i P3

Viktorious aka Sugarplum Fairy-Victor är med i musikguiden klockan 18.30 på måndag. Han spelar låtar som han har en personlig relation till. Det får ni inte missa! ;)

San José

Sugarplum Fairy är inte mina gudar eller mina förebilder. Men de är defenitift mina hjältar!!

Sugarplum Fairy - San José

Mr Viktorious


En present från Carl Norén till oss alla

Jag är överlycklig just nu (trots det mycket irriterande och interessanta geografiuppgiften)! En giveaway från Carl till oss. Gå in  här http://carlnoren.com och ladda ner Going Out Tonight och Brothers av Carl Norén gratis! Tack så mycket Carl, detta gjorde min tråkiga kväll underbar! :)

Bild från P3 live session förra året. :)

Video-shoot Going Out Tonight

Nu är inspelningen av videon till Going Out Tonight med Carl Norén i full gång, kul! :)


Toast To M

Jag absolut älskar Britta Persson!!

Britta Persson - Toast To M

Carl Norén tourdates

Carl Norén åker ut på en liten mini turne i Sverige till våren. Han besöker 7 städer, dock inte hemstaden Borlänge. :'( Men det kommer väl en spelning i Borlänge förr eller senare. :)

Datum och städer:
4/3 – NORRTÄLJE, Moberg
5/3 – RÄTTVIK, Bowling & Nattklubb
11/3 – LUND, Mejeriet
12/3 – STOCKHOLM, Debaser
2/4 – UPPSALA, Smålands Live
8/4 – MALMÖ, Debaser
9/4 – GÖTEBORG, Stadsteaterns Foajébar


RSS 2.0