Daniel Adams-Ray förra veckan

Hej! Nu äntligen ska jag berätta (eller inte berätta mer visa) om den underbara konserten jag var på förra veckan. Jag är ledsen att jag inte bloggat innan men jag har lidit av läxor och feber. Jag är inte i fullt frisk än men jag tänkte att jag kunde visa några bilder och videor från förra torsdagen i alla fall. :)
Bilderna är inte så bra men så är jag ju ingen fotograf heller. ;)
Det kommer ett inlägg om Earth Hour konserten snart också, jag ska försöka skriva ett så snart jag orkar.Daniel Adams-Ray - Dum Av Dig

Daniel Adams-Ray - Inga Problem

Daniel Adams-Ray freestyle

Daniel Adams-Ray - Gryningspyromanen

Daniel Adams-Ray på Cirkus i Torsdags

Det var såå bra ni som inte var där missade verkligen något! Lite synd att de hade bytt förband, det skulle ju varit Viktorious, men honom kan man se en annan gång.
Daniel Adams-Ray i mitt hjärta, sååå bra att jag inte kunde sitta still (som de andra i lokalen, det var nått jävla torrt folk som satt still, de klappade knappt händerna!!). Filmade lite, har laggt upp en av videorna, fler kommer senare då också från igår på mysiga Earth Hour i Katarina Kyrka med bland andra Carl Norén och Me And My Army. Alltså jag måste säga det igen det var SÅÅÅ BRA!! ;)

Daniel Adams-Ray - Dum Av Dig

Daniel Adams-Ray på Cirkus

Imorgon bär det av till Stockholm, det är nämligen Daniel Adams-Ray konsert på Cirkus. Det skadar ju inte heller att Viktorious (Victor Norén) är förband. Det blir en riktigt musikhelg för på lördag under Earth Hour spelar Carl Norén och andra artister på Earth Hour Show som äger rum på olika ställen i Stockholm, just detta är i Katarina Kyrka. :)

Daniel Adams-Ray – Dum av dig
Viktorious – When We Were 10
Carl Norén – The Anger

Glöm inte att släcka lampor och slå av andra saker under Earth Hour nu på lördag (inte bara på lördag utan jämt ;)).
Viktor Norén bilder och intevju

Viktor Norén är med i en cafébilaga som medföljer April-numret av tidningen ELLE. Det är snygga bilder och en bra intervju. Missa honom inte i tidningen StyleBy där han är med på en bild.
Tack för tipset Kia :)


I denna bilaga


Här är han den snygga (i café bilagan)


Igen (café bilagan) ;)


I StyleBy :)


Save Me From Falling

Han misslyckas aldrig! Det är omöjligt att misslyckas när man heter Norén i efternamn. Viktor "Viktorious" Noréns nya låt (ni har väl inte missat Viktorious Weekends?) Save Me From Falling är riktigt bra! Ladda ner den gratis här.

Något att titta på

När man har det lite tråkigt här i alla läxor man ignorerar och hoppas att de försvinner till morgondagen så kan man ju alltid klicka runt lite på youtube och titta på sugarplum videor och liknande. De är ju aldrig fel med sugarplum!


Viktorious

Viktor "Viktorious" Norén i premiärnumret av modemagasinet StyleBy! Missa inte! :)


Norén intervju

Exklusiv video med Carl Norén. Han pratar även med sin bror Gustaf. :) 
Se den här: http://www.facebook.com/carlnorensmusic?sk=app_4949752878


 

Nästa helg

Nästa helg kommer bli underbar! Den börjar redan på torsdan med Daniel Adams-Ray på cirkus i Stockholm för att sedan dansa vidare till Earth Hour då Carl Norén och andra artister spelar på Earth Hour Show i Katarina kyrkan i Stockholm. Mycket nice! Det skadar ju heller inte att Viktorious (Viktor Norén) är förband till Adams-Ray på cirkus. Happiness ;)

Viktorious – When We Were 10
Daniel Adams-Ray – Dum av dig
Carl Norén – New York


My Best

Det går inte att få nog av bandet Lilly Wood and The Prick! Jag vill ha mer, MER!  Lilly Wood and The Prick – My Best!


sydsvenskanDet kan inte ha undgått någon att Sugarplum Fairys Carl Norén nu kör solo. Debutplattan ”Owls” kom 23 februari. Ikväll spelar soloakten Carl Norén på Mejeriet i Lund.


– Det är en otrolig adrenalinkick att gå upp på scen och spela inför 50 000 personer. Så pass stor kick att vardagen kan bli tråkig efteråt, säger Carl Norén när han pratar om hur storhetsvansinne och hybris lätt kan drabba en ung artist.

Han är glad över att han har fått uppleva det när han i gränslandet mellan tonåring och tjugonånting turnerade med Sugarplum Fairy. Han tror att det är bra för honom att den upplevelsen kom då, och inte nu när han börjar närma sig de trettio.

– Vardagen och lugnet har blivit intressantare, jag har ju redan upplevt det där i tidig ålder, säger Carl Norén.

Men alla Carl Noréns spelningar har inte varit i den monstruösa storleken. När Musikhjälpen i vintras samlade in pengar för att stoppa handeln med barn, så bidrog Carl Norén med några auktionsobjekt. Bland annat en hemmaspelning där vinnaren av auktionen fick en konsert med Carl Norén i sitt hem.

Det är ett stort kliv från en arena inför 50 000 personer till en hemmaspelning, men Carl Norén ser tjusningen i de små tingen i livet.

– Det är kul med sådana grejer, vi körde en sådan grej i Lund innan jul, där vi spelade i studentkorridorer. Det var någon som hade vunnit en tävling. Att göra sådana små spelningar hemma hos folk är väldigt givande. Det blir lite mer fokus på musiken när alla får sitta ner och höra låtarna i en akustisk form, säger Carl Norén.

Carl Norén får ofta frågor om sina bröders musikkarriärer. Den två år yngre brodern Victor Norén är också känd från Sugarplum Fairy, och aktuell med soloprojektet ”Viktorius”. Mando Diaos frontman Gustaf Norén är Carl Noréns två år äldre bror. Kusinen och hiphopartisten Prop Dylan (Per Norén) är det inte lika ofta han får frågor om.

– Han är en väldigt duktig rappare, och han jobbar med DJ Premier nu, så han har också lyckats med musiken, säger Carl Norén.

Han är väldigt trött på att det sprids förutfattade meningar om honom och hans bröder. Han tycker att de blir porträtterade som arroganta ”slynglar” och ”retrorockare”.

– I lördags var det någon som skulle recensera min spelning som twittrade att han skulle gå lyssna på ”slyngelrockaren Carl Norén”. Jag är 27 år nu och spelar folkmusik, så jag vet inte om jag är en ”slyngelrockare”. Vi är inte arroganta, vi är rätt snälla killar och ingen av oss lyssnar på retrorock utan har alla rätt modern musiksmak och lyssnar på hiphop, berättar Carl Norén.

Just nu är Borlängesonen Carl Norén bosatt i Stockholm, men det är inte en stad där han ser sig själv hänga sin hatt för resten av livet.

– Jag skulle vilja bo i en mindre stad. Bo i hus. Jag skulle kunna tänka mig att bo i södra Sverige faktiskt.

Carl Norén spelade in sin första skiva med bandet Sugarplum Fairy i Lund. Så kopplingen till Skåne finns där.

– Det var fantastiskt lugnt och skönt att ha låglandet omkring sig, speciellt när man är van vid Dalarna. Det är väldigt vackert, säger Carl Norén.

Carl Norén 
Bor: Djurgården i Stockholm.
Uppväxt: Kvarnsveden i Borlänge.
Född: 1983.
Aktuell med: solodebuten ”Owls” som släpptes den 23 februari. Spelar på Mejeriet i Lund ikväll. Spelar även på Debaser i Malmö den 8 april


Lilly Wood & The Prick

Igår hade jag och några vänner en mysig kväll då vi tipsade om musik. En utav dessa vänner var en fransyska (utbytesstudent) med väldigt, väldigt bra musiksmak (eller liknande min i alla fall och det är ju inte fel!!). Hon tipsade om en massa bra band och artister ett av dessa är Lilly Wood & The Prick. Sååå bra!! Nu tänkte jag tipsa er om dem. :)
Spotify: Lilly Wood & The Prick

Lilly Wood & The Prick - Down The Drain

Unrequited Love

Viktorious Weekends fortsätter helg efter helg. Helgens låt är Unrequited Love, inte lika bra som de tidigare fast de var ju väldigt bra! Ladda ner den gratis här: http://www.viktorious.net ;)


Till Min Bästa Vän

Jag skriver ett inlägg till min bästa vän (du vet vem du är Rebecka!). För ungefär en vecka fick vi reda på att M.I.A. kommer till Peace and Love min kära vän är överlycklig. Hon älskar M.I.A. och så älskar hon film också så det skadar ju inte att M.I.A. har vunnit Oscar för musiken i Slumdog Millionare. Jag tänker spela Paper Planes för henne. Love my friend ;)

M.I.A. - Paper PlanesNew Shoes

Paolo Nutini New Shoes hörde jag idag för första gången på länge. Kom på hur mycket jag saknat den.
Paolo Nutini – New Shoes

Paolo Nutini - New Shoes

Internationella Kvinnodagen + Semel dagen

Mycket bra dag idag, internationella kvinnodagen och semeldagen. Jag kommer att spendera resten av dagen med att äta semlor och titta på den vackra bilden av Viktor "Viktorious" Norén som Madonna. :)


Kristian Gidlund krönika

Missa inte Kristian Gidlunds krönika i nolltvå. Det är en krönika av honom i varje nummer av tidningen som kommer ut en gång i månaden. Trevligt, han kan verkligen skriva! :)

Ni hittar den här. ;) 


Carl Norén intervju och nya bilder

Nu finns en ny intervju Carl gjort med Rodeo och nya bilder tagna av Emma Svensson. ;)
Ni hittar den här.Bild: Emma Svensson

Carl Norén Sverige turne

Idag spelar Carl Norén i Rättvik och jag har inte möjlighet att vara där. Surt säger jag bara. Tur att jag såg honom spela i måndags. Synd bara att det bara var tre låtar och att han inte hade nått band med sig (eller jag vet inte riktigt det där med bandet, Carl är lika bra med och utan band men ändå). Jag är lite deppig. Men, men det kommer nog fler chanser.

Bee Movie

Bee Movie nu på kanal 5. Bara lite var nu, snart slut. Vi som inte är i Rättvik och ser Carl Norén live får lyssna efter Sugarplum Fairys låt She i Bee Movie.  ;)

Viktorious Weekends!

Nu är den tredje av Viktorious Weekends här, ett mycket bra sätt att fira att helgen är här tycker jag (synd bara att helgen inte märks nu när det är lov, lov är ju som helg hela tiden :D). Ni laddar ner helgens låt, Planes And Trains här:http://viktorious.net/


Intervju med Carl Norén

En ny intervju med Carl Norén från Livestage TV Mycket bra :)

Livestage TV - Carl Norén from Livestage TV on Vimeo.


Victor som Madonna

Japp, våran älskade Victor Norén har blivit inspirerad av Madonna. Imorgon är det internationella kvinnodagen, inför den har några svenska kändisar klätt ut sig till sina kvinnliga idoler. Vitors var Madonna. Shit vad jag blev förvånad. Jag skulle kolla facebook som vanligt då ser jag att sugarplum fanblogg har skrivit och länkat till ett blogginlägg: Victor like you've NEVER seen him before (trust me). :)
Nyfikenheten sprider sig i kroppen, jag klickar, jag ser bliderna och skrattar som aldrig förr!! 

Det här är en av bliderna. Klicka in på http://sugarplumfanblogg.devote.se och se fler! :)


Jag tycker att han är lite lik Rihanna också?


Snook - Längst Fram i Taxin

En låt som borde vara sååå dålig men är såå bra! Linnros + Adams-Ray = braa!

Snook - Längst Fram i Taxin


RSS 2.0