Adam Heldring & Marigold

I förrgår (fredag) spelade Adam Heldring och Marigold på Café Peace and Love. Efter en soundcheck på ungefär en och en halv timme (vi trodde aldrig att de skulle bli klara) började Adam Heldring spela. Han skulle fungera som förband men det känndes mer som att hans spening bara råkade vara innan på samma ställe. Mycket fint var det.
När Marigold klev på scenen blev allting underbart! Jag har sett dem väldigt många gånger live och aldrig har de varit så bra. De är alltid underbart bra men i fredags var någonting extra! Det såg ut som att de hade väldigt kul där uppe på scenen, som att de hade sett fram emot det väldigt länge. Deras bästa spelning någonsin om jag får säga det själv!
Invincible Friends

Jag gillar verkligen Lilly Wood and The Prick! Låten My Best är mycket bra (liksom resten av albumet Invincible Friends)!
Lilly Wood and The Prick – My Best

Mumford And Sons

När min syster för någon månad sedan spelade Mumford And Sons för mig tänkte jag "vad fan är det här för skit?!". Min syster tyckte att jag skulle ge dem en till chans och shit vilken tur att jag gjorde det! Nu är jag frälst!

En av deras bästa låtar enlig mig! Mumford & Sons – The Cave 

Complaint Department

 Lyssna och njut!
Lykke Li – Complaint Department 


Bad Things

Jag har fastnat för tv-serien True Blood (sååååå bra!!) vilket har gjort att jag också fastnat för intro-låten. Lyssna på den!
Jace Everett – Bad Things - Soundtrack Version

Kärlek


Den här versionen av "Viktorious"-låten "Killing The Fun" är hur fin som helst. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Norénarna kan!

Viktorious - Killing The Fun (Acoustic)

Daniel Adams-Ray Sommarpratar

Idag är det Daniel Adams-Rays tur att sommarprata. Missa inte det! Det börjar typ nu (13.00 9/8) i P1. Ni kan lyssna på det här.


Easy Me Down

Jag tror inte att jag kan beskriva med ord hur bra jag tycker att Armand Mirpour är. Han gör sjukt bra musik!
Armand Mirpour – Easy Me Down


Klicka på bilden för att komma till den sjukt mysiga videon.

RSS 2.0