Mina Plommon


Mina kära plommon är i studion (or "in da studio" as their facebook told me). Det låter lovande tycker jag.

Det ska firas. Fira gör man alltid med bra musik!
Sugarplum Fairy – Far Away From Man Sugarplum Fairy – Godfever

Tumblr_llxiev1ti61qgkqdfo1_400_large

Free Fallin'


Idag lyssnar jag på den underbara John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre

Tumblr_lil4m4notw1qgamxfo1_500_large

Tumblr_ll2dgo8jhn1qbl6q4o1_500_large

Tumblr_ll9v7o8myn1qiu6sqo1_500_large


Maggio

Kan inte sluta lyssna på den underbara musiken.

Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Tumblr_kvoqxzvclw1qza0fjo1_500_large

Art,love,photo,text,drawing,,tumblr-796e0678549331a05bd950e8314c0c29_h_large

Map Of Moscow

Map Of Moscow spelade på Café Peace and Love igår. Jag var där och tittade. De var mycket bra, kanske blir ett av mina favoriter. Fast jag tycker att tjejen som sjöng kunde ha fått göra det mer. För jävlar vilken röst!
Bande släppte sin första singel i förra veckan, Sleep Alone heter den.

Map Of Moscow - Sleep Alone

Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt


En vacker video till Daniel Adams-Rays Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt.

Daniel Adams-Ray - Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt


Kings Of Leon

Jag ska fucking se Kings Of Leon live i sommar! Jag fattar det inte!? Så underbart! Peace and Love vet minsann hur man bokar artister!

Ddfflwvdgozmxk8kcoo67a4wo1_500_large
Kings Of Leon – Charmer


Ddfflwvdgozmwbznqn15v5seo1_500_large
Kings Of Leon – Ragoo


Ddfflwvdgqvmb5zd6wgyrpoco1_500_large
Kings Of Leon – Closer - Presets Remix


Hey It's OK

Jag har fastnat helt för det franska bandet Lilly Wood and The Prick. De är jättebra, helt i min smak. Jag tänkte att ni också skulle få njuta av den bra musiken. En bra låt med dem är Lilly Wood and The Prick – Hey It's OK. Lyssna även på deras andra låtar. De är sååå bra. ;)

Tumblr_lkja9eclkf1qbvim5o1_500_large

Tumblr_llf91j1ggl1qitfnoo1_500_large
En till bra låt med dem är Lilly Wood and The Prick – Go Slow.

Love, love is a Verb. Love Is a Doing Word.

Massive Attack – Teardrop 

944017338_309fb9790d_z_large

Carl Norén

Det är inte bara Victor Norén som är bra både på att skriva musik och att bli bra på bild. Hans äldre bror Carl har de båda talangerna också. ;)

Foto: Emma Svensson

Jag hittade bilderna och en ny gammal intervju här: http://rodeo.net/blog/2011/03/carl-noren-testar-sina-egna-vingar/


Give It To Me Right

En så jävla bra låt! Inte något jag skulle lyssna på i vanliga fall. Men jävlar! Att jag gillar den så mycket kan vara för att den var med på dansuppvisningen. Dansen till var underbar! Om ni vill tycka om låten föralltid, kolla inte på videon till, den förstör.

Melanie Fiona – Give It To Me Right

1wb1cktn7pvf9gb6ebbfbq8ho1_400_large_large

Armand Mirpour

Min kära vän Moa vet vad jag gillar. Tidigare i veckan tipsade hon mig om Armand. Gud så kär jag är. Precis i min smak. Ni som inte redan gör det, lyssna på Armand Mirpour! ;)

Lyssna på hans EP!!
Armand Mirpour – I AM A VOLCANO EP


The Man The Myth The Guitarist

Jonas Karlsson är ju precis som ni redan visste världens bästa gitarrist. Vad ni kanske inte visste var att när jag bläddrade igenom morgon tidningen imorse tänkte jag: nej men är inte det där världens bästa gitarrist? Och som jag tänkte var det. En intervju med självaste Jonas Karlsson. Jag började läsa och kom tillslut till en fråga. Frågan är inte viktig men svaret däremot. I svaret sa han att han kommer att spela med olika band i sommar (vadå Viktorious? Tänkte jag men så fel jag hade). Eller rätt också men det är inte det jag vill komma fram till. Det jag vill komma fram till är att Jonas Karlsson, VÄRLDENS BÄSTA gitarrist ska spela med ett av VÄRLDENS BÄSTA band i sommar. Jonas Karlsson ska spela med slälvaste Marigold.

Lyssna på Marigold här, ni kommer älska dem.


Paolo Nutini

Självaste Paolo Nutini kommer till Peace and Love. Hur nice är inte det på en skala? Rättså JÄTTE nice!
Jag lyssnar på New Shoes och tänker mig tillbaka till tiden då vi gjorde en fot-övning till just den här låten på dansen (och ja jag kopplar ihop allt med dans nuförtiden ;)).

Paolo Nutini – New Shoes 

Tumblr_lhv9iqupgi1qef5huo1_500_large

12804868884961_large


Livet

Ja, vad ska man säga? Ibland blir det som man vill, ibland inte. Ibland blir det en blandning. Jag tänker. Har inte riktigt bestämt mig än, men antingen är det inte eller så är det en blandning. Det är något jag får och något jag inte får. Jag älskar båda sakerna, det är svårt att välja. Men man kan ju inte få allt här i livet. Dygnet skulle behöva vara minst dubbelt så långt i så fall.
Jag vann inte en viss auktion vilket gör mig ledsen och frustrerad. Men det går inte, jag bara kan inte vara besviken. Idag hade vi repetition inför dansuppvisningen. Imorgon har vi generalrepetition. På lördag och söndag är det uppvisning. Jag ser verkligen fram emot den. Jag älskar att dansa!
Ja, livet är alltså rättså nice ändå. Jag tänker låta det vara det ett tag. Dansen är underbar och nästa termin får jag dansa mer än dubbelt så mycket som jag gjort denna terminen.
Och en till sak som är nice är att Eric Saade just uppträdde på Eurovision Song Contest. Ja, jag tittar på Eurovision Sing Contest. Och, ja jag tittar endast för att Eric Saade är med. Jag skämms inte (eller?), jag tycker han är snygg (och så är hans låt bra!).

Detta är en av låtarn vi dansar (modern) till i helgen.

Aphex Twin - Nannou


Tumblr_ljoj8pfaec1qfkp6to1_500_large

Svenskt

Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Jag har blivit helt förälskad i musik på svenska. Jag har alltid gillat svensk musik över utlänsk, men musik på svenska. Det trodde jag aldrig. Men smaken ändras ofta, är det inte varje vecka så är det varje månad.

Veronica Maggio - Jag Kommer


002_134962866_large

50 days left

Nu är det endast 50 dagar kvar till Peace and Love och fan vad jag längtar! Jag längtar efter en svettig Kings Of Leon konsert, efter en konsert med Daniel Adams-Ray då jag kan ta igen för hur tråkig publiken var då jag såg honom på cirkus. Jag ska göra allt de inte gjorde.

Peace and Love den bästa festivalen. 

Jag poppar den här, Daniel Adams-Ray – Vitt, låten och längtar till sommaren.

Danieladamsraydaniel1_133208824_large

Tumblr_lhe5aszrsj1qeqrkso1_500_large

Viktor Norén

Viktor Norén, eller Viktorious som han kallar sig, är inte bara bra på att skriva musik. Han blir bra på bild också.Foto: Emma Svensson

Jag hittade bilderna här där finns också en intervju värd att läsa (den är inte helt ny, ni som är väldigt intresserade har antagligen redan läst den).

Yusuf/Cat Stevens

Yusuf/Cat Stevens spelade på Hovet i Stockholm ikväll. Jag var inte där. Jag fattar fortfarande inte varför. Jag hade totalt missat att det skulle vara. Jag fick reda på det i torsdags och då var det något sent. Jag tänker på hur underbart det måste vart för alla som var där sammtidigt som jag lyssnar på Father And Son (Cat Stevens – Father And Son). Låten som är så bra att det känns ända ut i tåspetsarna och fingertopparna, låten man känner i hela kroppen, får gåshud.

266556_large

Twinflower Band

Igår såg jag Twinflower Band spela på Café Peace and Love. Jag har varken sett dem live eller överhuvudtaget hört dem förut. Jag hade förväntat mig att de skulle vara bra men inte så bra. Exakt i min smak var det. Det lät lite som Goodlooking Trash vilket är väldigt nice! Det skadade ju inte att trummisen var lite småsnygg heller (höhö). En mycket bra start på kvällen om man säger så. Självkart glömmde jag kameran hemma så jag har tyvärr inga bilder.
En fin film av min fina vän


God Knows

En mycket bra låt av Mando Diao. Den tål att lyssna på många gånger, jag blir riktigt kär.

Mando Diao – God Knows


RSS 2.0