Live DVD

På Sugarplum Fairy konserten på Peace & Love så spelades det in en live DVD.
Här är en video från en annan sugarplum live DVD. ;) 

Sugarplum Fairy - She (live)

Tänkte säga att jag vet att det vart dåligt med uppdateringen på sistonde men jag ska försöka blogga i alla fall någon/några gånger per dag. ;)


Carl Norén 2011

Carl Norén släpper sin skiva 2011. Han släpper singel i höst, singeln är The Anger. Hehe, jag blev lite besviken för jag frågade honom i vintras när skivan skulle komma så sa han om några månader (då tänkte jag typ 3, 4 månader, inte ett år). Men väntar man på nått gott så kan man inte vänta för länge, eller hur är det man säger? Det är ju liksom så kul när man sitter där med skivan (eller ja skivfodralet är det ju, skivan ligger ju i CD-spelaren) i handen. Hursom helst så kan jag inte sluta längta tills skivan kommer. ;)

Carl Norén - The Anger 

Carl Norén | MySpace Music Videos The Anger in Borlänge

You've Got The Love

Florence + The Machine - You've Got The Love

Blue Lining White Trenchcoat

Mando Diao - Blue Lining White Trenchcoat


I've got my Armageddon boots,
brown shades and brand new leather suit
Blue lining, blue lining, blue lining
white trench coat

I sue my own intelligence
I wear it down til' the bitter end
Blue lining, blue lining white trench coat

Oh I'm going down with the sun
Oh I'm going down, down, down with the
falling sun

I'm rapid like a heart attack
You see its soul in the shades of black
Blue lining, blue lining blue lining
white trench coat

I'm burning, like a combat zone,
so sharp my senses cutting stone
Blue lining, blue lining blue lining
white trench coat

Oh I'm going down with the sun
Oh I'm going down, down, down with the
falling sun

I lost my love in a hurricane
I've got no choice but to go insane
Blue lining, blue lining blue lining
white trench coat

I've got my Armageddon boots,
brown shades and brand new leather suit
Blue lining, blue lining, blue lining
white trench coat

I don't think I can wait any longer
I will slowly die of hunger
I want it so bad that it hurts just to
admit my desire
And I'm going down with the sun
I'm going down, down, down with the
falling sun

Sugarplum Fairy B-sida

Sugarplum Fairy - Sixteen Of Mine

Nothing Without You, Too Much

På nått sätt så tycker jag att Mando Diaos låt Nothing Without You låter lite som Spice Girls (gammalt Spice Girl fan som jag är). Kanske Spice Girls låten Too Much? Hur som helst så tänkte jag spela dem för er och se om ni ser någon likhet.

Spice Girls - Too Much


Mando Diao - Nothing Without You

Youtube

Jag tänkte tipsa er om min youtube kanal. Den hittar ni här, den heter hedwig och det är där jag lägger upp mina videos från konserter jag vart på (eller de konserter jag orkar filma på). Och så tänkte jag visa en av mina videos men jag har visat den så många gånger så jag länkar till den istället för att lägga upp den här i bloggen (länk). ;)


Låten Jag Älskar Just Nu

Sugarplum Fairy - Never thought I'd say that it's alright

Last Chance Live

Sugarplum Fairy - Last Chance

Asha Ali - Time Is Now


En Kväll Med Michael Jackson

Jag har ju som sagt vart på en konsert i Göteborg. Denna konserten var i lördags. Artister som medverkade var Victor Norén, Marit Bergman, Asha Ali, Anna Maria Espinosa, Pauline, Jonna Lee, Tingsek och Sheasheashea. Jättebra var dem allihopa. Det bästa var när Marit och Victor sjöng I'll Be There, så vackert att jag nästan svimmade av förtjusning. Victor sjöng också Beat It och Black Or White, innan han sjöng Black Or White så berättade han om Michael Jacksons Giving Tree där han klätrade upp varje morgon och skrev låtar, lite smågullit tycker jag, vill också ha ett träd att skriva låtar i (nu kanske ni undrar varför jag typ bara skriver om Viktor, men det beror ganska mycket på att jag var där för att se just honom, han är ju liksom med i världens bästa band, mitt favorit band Sugarplum Fairy ;)). Asha Ali sjöng Dirty Diana, det var så jävla bra! Alla var jättebra!! Jag ångrar helt enkelt inte att jag var där. 

 
Här kommer några bilder, de är inte av bästa kvalitet men de är ju bilder i alla fall och videor (tyvärr inga bilder på Asha Ali, men en hel video). ;) 


Jonna Lee


Sheasheashea


Victor Norén och Marit Bergman


Victor Norén och Marit Bergman igen ;)


Pauline


Anna Maria Espinosa


Anna Maria och Marit


Jonna Lee och Tingsek

Victor Norén, Marit Bergman - I'll Be There


Asha Ali - Dirty Diana


Victor Norén - Black Or White

Victor Norén - Beat It

Mando Diao Live Konsert

På aftonbladet.se kan man kolla på live konserter den kommade veckan. Klockan nio varje kväll så är det en/ett artist/band som spelar i en studio. Konserterna håller på i 15 minuter (tror jag, det verkar ju lite kort?). Som det står så ska publiken kunna komunicera med varandra (sina facebookvänner) och med bandet. Allt detta verkar ganska skummt enligt mig men man måste ju pröva. ;)
Länken till dit man kan köpa biljetter (eller ja boka tycker jag det mer är som, biljetterna är ju gratis) hittar ni här. De säljer 20 000 biljetter, av dem är 8000 i HD.
Ikväll är det Mando Diao som spelar i studion. :)

Mando Diao - If I Don't Live Today Then I Might Be Herre Tomorrow

Marit och Victors Underbara Uppträdande

Marit Bergman och Victor Noréns uppträdande på kulturkalaset med En Afton med Michael Jackson var helt underbart, det vackraste jag någonsin sett och hört tror jag. De sjöng Michael Jacksons låt I'll Be There.

Victor Norén, Marit Bergman - I'll Be There


Victor Norén i Glamour

Victor Norén är med i ett moderepotage i tidningen Glamour. Detta är i September nummret (NR 9). Fina bilder. ;)

KulturKalaset i Göteborg - En Afton Med Michael Jackson

Kulturkalaset har pågått hela denna veckan. Men det jag helst ville se, En Afton Med Michael Jackson var igår. Konserten var jätte bra och jag är jätte glad att jag kunde vara där! Asha Ali sjöng Dirty Diana, jätte bra!! Bäst var när Victor Norén och Marit Bergman sjöng I'll Be There.  Viktor sjöng även Black Or White och Beat It, det var också jätte bra. En av de bästa dagarna/kvällarna i mitt liv!! ;)
Det kommer ett inlägg med bilder och videor som jag tog/filmade när jag har laddat upp på youtube och så. :)Victor Norén på Kulturkalaset i Göteborg

Michael Jackson Tribut uppträdandet som var på pride festivalen för några veckor sen kommer också vara på Kulturkalaset i Göteborg. Detta är nu på lördag och lilla jag ska dit (jättelycklig är jag!! :D).

Victor Norén

Nya blogginlägg och nya bloggar

Carl Norén har startat en ny blogg på http://nyheter24.se/blogg/carlnoren hittar ni den. Han har skrivit ett blogginlägg på sin myspace blogg, här hittar ni den. Och så har han twittrat som en galning på sista tiden, här hittar ni hans twitter. Jättekul är  detta tycker jag!! :D

Carl Norén - The Anger (photoshoot)


Never Thought I'd Say That it's Alright

Sugarplum Fairy - Never Thought I'd Say That it's Alright (acoustic)

The Song

Jag fick en massa DC-skivor i födelsedagspresent när jag fyllde år för ganska precis en vecka sen. Två av skivorna jag fick var The Kooks skivor, Konk och Inside In/Inside Out. Så låten jag går och nynnar på just nu är Do You Wanna.

The Kooks - Do You Wanna

The Kooks | MySpace Music Videos Do You Wanna

RSS 2.0