Peace and Love 2011

Imorgon drar Peace and Love festivalen 2011 igång på riktigt. Nu när festivalen snart är igång känns det för första gången iår som sommar på riktigt. Jag är inte jätte pepp på banden som besöker festivalen iår, inte lika bra som tidigare år. Men duger gör de helt klart. 

De olika festivaldagarna har jag planerat (kommer nog inte hinna alla) att se:

Tisdag
Invigning
En massa föreläsningar (vilka vet jag inte än)

Onsdag
Paolo Nutini
Marigold
Lykke Li

Kings Of Leon
Antagligen fler

Singer_paolo_nutini_83443946_153633503_large

Torsdag
Veronica Maggio (det gör lite ont att Carl Norén spelar samtidigt på Dayparty)
The Sounds (P3 Sommarsession)
Ziggy Marley
30 Seconds To Mars
Me And My Army
Oskar Linnros
M.I.A.
The Ark
(och DalaSinfoniettan)
Antagligen flerFredag
The Sounds (eller Maja Alderin)
Carl Norén
Teddybears
Henrik Berggren
The Strokes
Antagligen fler

Snook_35986206_117050580_144590644_large

Lördag
Maja Alderin (Dayparty)
Mando Diao 
Bob Geldof
Jesse Jackson
Daniel Adams-Ray
Bob Dylan
Journey
Håkan Hellström (eller Rebecca och Fiona)
Antagligen fler

Foo Fighters Stockholm Stadion 22 juli


Foo Fighters konserten i onsdags var helt underbar. Oförglömlig. Jag har fortfarande inte fattat att vi sett dem live. Dave Grohls mellanprat, härligt! Jag visste att Foo Fighters var bra men såå bra visste jag inte att de var! Min syster har bra musiksmak. Vi har lovat varandra att vi ska se Foo Fighters varje gång de kommer till Sverige.De började med att spela Bridge Burning.

Foo Fighters - Bridge Burning


Foo Fighters - The Pretender


Foo Fighters - Arlandria


Foo Fighters - Times Like These

Konserter


Imorgon bär det av till Stockholm. Grönalund är siktet, vi ska se ett band som heter Flogging Molly. Jag vet inte mycket om dem förutom att jag inte gillar dem. Men vad gör man inte för en dag på grönan. Mina vänner åker dit för att gå på konsert och jag för att åka karuseller. En mysig dag helt enkelt.

Det är på onsdag det händer saker. Foo Fighters på Stockholms Stadion! Hur coolt som helst! Ett av min systers favoritband också.


Darling

En mycket mysig låt av Maja Alderin.
Maja Alderin – Darling 


Foo Fighters


Den 22 Juni spelar Foo Fighters i Stockholm. De är ett av min systers favorit-band så jag tyckte att det passade alldeles utmärkt att hon fick biljetter till konserten i student present. Om 9 dagar ser vi dem live på Stockholms Stadion. Det kommer vara magiskt!
 


Foo Fighters – The Pretender

Sugarplum Peace and Love 2011


Igår var underbart. Jag har aldrig levt i nuet lika mycket som jag gjorde igår. Sugarplum Fairy! Jag vet inte vad jag ska säga. Igår var underbart. Det är svårt att förklara men ni som någonsin har vart på en sugarplum-konsert vet vad jag menar. Så JÄVLA bra!! De spelade Visible Karma, den har jag aldrig hört dem spela live förut, riktigt bra. Fast som alltid var Stay Young bäst, det finns ingen annan låt i hela världen som är så bra live!

Inte världens bästa bilder, men så är jag ju ingen fotograf heller (ska försöka se om jag kan låna någon annans bilder också).

Carl Norén i Allsång på Skansen 26 Juli


Carl Norén kommer att medverka i Allsång på Skansen den 26 juli (nästan exakt ett år efter att jag såg Mando på Allsång på min födelsedag förra året den 27 juli). Det blir nog att åka dit, riktigt mysigt ju! (det skadar ju inte att Eric Saade är med i samma program, höhö ;)).


Marigold

Marigold spelar på lördag också. Mina båda favoritband på samma dag. Jag tror inte mina ögon! Sedan när fick jag sån här tur?! Fan, jag är så jävla glad! Sugarplum och Marigold samma dag.
Inte bara det, imorgon blir det sommarlov och min kära syster tar studenten. Underbart! :)
Glädje


Det har gått över ett dygn sedan jag fick reda på det och jag förstår det fortfarande inte! Sugarplum ska spela. I Borlänge, sin hemstad. Jag är såå glad! Och ingen åldersgränns den här gången. Underbart!

Igår fick jag reda på att Marigold har släppt sin första singel (Vagabond – Vagabond), att de släpper sitt debutalbum 22 Juni och att de spelar på Peace and Love. En perfekt musik-dag var det!
 

Sommaren är här!


Sommaren är här! För mig betyder sommaren bra musik, bra musik på sommaren är Sugarplum Fairy. Det finns ingen musik som slår sugarplum på sommaren! Det blir knappt någon sommar utan sugarplum!

Det var meningen att listan skulle vara på typ 5 låtar. Det blev några fler. Hursomhelst det är en lista av de bästa sommarlåtarna. Funkar både varma sommardagar och sommarnätter.

Sugarplum Fairy – Sweet Jackie
Sugarplum Fairy – She
Sugarplum Fairy – (And Please) Stay Young
Sugarplum Fairy – Far Away From Man
Sugarplum Fairy – Morning Miss Lisa
Sugarplum Fairy – Another Apple In My Mouth
Sugarplum Fairy – Godfever
Sugarplum Fairy – Marigold
Sugarplum Fairy – Lonley Star
Sugarplum Fairy – Last Chance
Sugarplum Fairy – Don't Wake Us Up
Sugarplum Fairy – The Soul Of The Sun
Sugarplum Fairy – Illusion Of Conclusion
Sugarplum Fairy – Sensation
Sugarplum Fairy – Day One
Sugarplum Fairy – She´s All That
Sugarplum Fairy – It Takes Time, It Takes Two

Allra bäst blir det när man lyssnar på dem ute i naturen bland blommor. Och så ska man äta jordgubbar till.
G_146099600_large

Tumblr_lksof7xwxl1qjgtmuo1_500_large

Bilder: Weheartit.com

I Am A Volcano


Alltså jag är förälskad. Armand Mirpour är fan helt underbar. Jag sitter och ler när jag hör hans vackra och unika sångröst. Så mysig!

Armand Mirpour - I Am A Volcano

RSS 2.0