Seaside

Seaside festivalen igår var helt jävla underbar. En massa bra band spelade, bäst var Marigold, Goodlooking Trash och Carl Norén. Goodlooking var lika bra som alltid, man blir alltid så glad när man ser dem. När de spelat så var det bara att springa till nästa scen för att se Carl Norén. Calle är alltid jättebra (dock bättre med sugarplum, något jag alltid kommer tjata om, sugarplum betyder liksom allt för mig), han började konserten med underbara låten Vitamin Mama. En annan låt han spelade var New York även den är jättebra och fin. Han fick lite panik när han inte hittade sitt favorit munspel. Men efter ett tag kom han på att han kanske glömmt det utanför och det hade han. Under tiden han sprang ut från scenen tyckte han att vi skulle skrika "EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL" och att vi skulle låtsas att det var ett extra nummer. När han vart av scenen ett tag så kom han upp på scenen igen med händerna upp i luften och munspelet i högsta hugg, han hade hittat det. Efter det så spelade han sin sista låt för kvällen, The Anger. Då förstod vi varför munspelet var så viktigt. ;)

Jag ska lägga upp lite videosar från dagen lite senare, men här kommer lite bilder sålänge. :)


Marigold :)


En dålig bild på goodlooking när de soundcheckade :S


Innan Calle började spela ;)


Calle :)


Calle igen ;)

Kommentarer
Postat av: Rose

Nice

2010-05-23 @ 22:26:00
URL: http://exposemylife.blogg.se/
Postat av: FATMA | sångerska

Vill du ha fler besökare till din blogg? Har just nu en tävling där du kan vinna 50 spotlights till Bloglovin och kan då reklamera gratis för din blogg i 4,5 timmar på bloglovin!



Passa på nu när det inte är mycket folk som är med, för då har DU större chans att vinna! http://fatmas.blogg.se/2010/may/tavla-om-50-spotlights-till-bloglovin.html#comment

2010-05-24 @ 17:05:27
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: Linn-Lay

Va fina bilder :D allt bra?

2010-06-15 @ 16:01:33
URL: http://linnlay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0