Carl Norén på Galaxen

I tisdags spelade och pratade Carl Norén på Galaxen i Borlänge och jag var där och kollade. Det var jättebra och man fick reda på en massa saker man inte visste om Sugarplum Fairy till exempel att de blev erbjudna ett skivkontrakt på 6 miljoner av Brittiska Universal när de var 17, 18 år. Men deras dåvarade manager förstörde det hela genom att säga att de ville ha 10 miljoner och att han själv skulle få jobb där, då var Universal inte intresserade längre. Jag blir jätte arg när jag hör sånt här, liksom hur kan man snuva ett band på nått sådant bara för att man själv ska få det bra? Jag blir arg och irriterad!
Han berättade om hur han var som barn, att han inte kunde sitta still. Att han visste vart alla andra var i matteboken men inte vart han var själv. Han berättade om första gången han stog på scenen när han skulle promenera runt med en käpphäst och sjunga sammtidigt. Ingen todde att det skulle gå, han kunde ju inte ens prata och gå samtidigt. Men det gick lysande, han gjorde något som han tyckte om och något som han var bra på. Då visste han vad han var bra på och att han ville fortsätta med det.
Han berättade om när han konfirmerade sig. Innan visste han inte riktigt vad att konfirmera innebar. Han hade hört att någon (kommer inte ihog vem han sa) hade fått ett piano i komfirmations present och det lät ju rättså bra. På konfirmationslägret så sjöng de flera gånger varje dag (vilket passade musikalisaka Carl jättebra). Han fick en gitarr i konfirmationspresent. :)
Han berättade om att de (sugarplum) som 17 åringar hade blivit skickade till Stockholm för att mingla med band som Metallica och Oasis. 
Sugarplum skivan The Wild One känndes inte som en deras skiva då de var tvugna (mot sin vilja) att skriva en till låt, Never Thought I'd Say Thath It's Allright och ha med covern Buss Stop på skivan för att de skulle få släppa skivan. De som band hade ju tidigare bestämt att de inte skulle göra covers. Allt detta för att gubbarna på skivbolaget tyckte det. Jag filmade när han pratade om The Wild One, lägger upp den video imorgon, eller i helgen. :)
Han berättade också om när han fick höra att Victor skulle göra ett solo project, så visste han inte vad han själv skulle göra. Då ringde han till Gustaf och frågade om han fick följa med som support act på Mando Diaos turne och självklart fick han det. :)

Här kommer några videor från tisdagen, jag kanske lägger upp några fler senare. ;)

Carl Norén - That's The Way I Like It


Carl Norén - Brothers
 

Carl Norén - Hide Away


Carl Norén - She (part 1)


Carl Norén - She (part 2)

Kommentarer
Postat av: Beck

Hur lägger man upp videos?? :D

2010-10-21 @ 21:33:44
URL: http://apirateslifeforme.blogg.se/
Postat av: lucke

Var med och tävla om en Jumpsuit från Onepiece på min blogg om du känner för det :P

2010-10-22 @ 15:56:44
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0